روستای حسن آباد شهرستان بردسکن
«حسن آباد» در انتظار گازرساني و اجراي فاز دوم طرح هادي
خراسان رضوی - مورخ سهشنبه ۱۳۹۳/۰۲/۱۶ شماره انتشار ۱۸۶۸۰
شهرآباد، قنبري/ روستاي حسن آباد يکي از ۷۲ پارچه روستا و آبادي بخش شهرآباد
بردسکن است که با ۴۶۴ خانوار و ۱۵۰۰ نفر جمعيت در فاصله ۸ کيلومتري شهرآباد و ۲۳ کيلومتري بردسکن قراردارد .
معیشت روستا[ویرایش]
شغل بسياري از مردم روستاهاي اين منطقه کشاورزي و دام پروري است .
شهدای روستا[ویرایش]
حسن آباد در دوران دفاع مقدس ۴ شهيد تقديم نظام وانقلاب کرده است. اين روستا ۳ عضو شوراي اسلامي و دهيار دارد. حسن آباد هرچند داراي جاذبه گردشگري آن چناني نيست اما وجود پارک جنگلي منابع طبيعي بين اين روستا و کاظم آباد، فرصتي براي خانواده هاي اين دو روستاست تا بدين بهانه همايش هايي هم برگزار کنند .
مشکلات روستا از زبان دهيار[ویرایش]
به گفته بسياري از حسن آبادي ها چهره اين روستا در سال هاي اخير تغييرات محسوسي داشته است اما همچنين غبار محروميت برچهره روستا خود نمايي مي کند . غلامحسين ابراهيمي دهيار روستا با برشمردن خدمات دولتمردان طي سال هاي گذشته از جمله اجراي طرح هادي، تکميل ساختمان دهياري و وجود آي سي تي روستايي گفت: مردم اين روستا با حضور منسجم خود در هر مراسمي که بدان ها نياز است، شايسته ارائه خدمات ارزشمند تري هستند . وي مهم ترين خواسته مردم حسن آباد را گازرساني به اين روستا با توجه به عبور لوله گاز در ۴ کيلومتري اين روستا عنوان کرد و افزود :هرچند با پيگيري هاي انجام شده کارنقشه برداري اين مهم انجام شده است اما گازرساني به حسن آباد تنها برروي کاغذ محقق شده است و اميدواريم در عمل نيزمسئولان استان در مورد اين خواسته مهم مردم پاسخگو باشند . ابراهيمي هم چنين اجرانشدن فاز دوم طرح هادي روستا، وجود مدرسه فرسوده شهيد ابراهيمي و احتمال بروز مشکلات متعدد براي دانش آموزان و همچنين خشکسالي و بروز مشکلات متعدد براي دامداران و کشاورزان را از ديگر مشکلات روستاي حسن آباد برشمرد وخواستار مساعدت مسئولان براي برطرف کردن اين مشکلات شد.
بخشدار شهرآباد: حل مشکلات مردم وظيفه مسئولان است
بخشدار شهرآباد با اشاره به درپيش بودن فصل تابستان گفت : بحران آب در بخش شهرآباد جدي است و اگر صرفه جويي نشود جيره بندي آب در تابستان امسال در بخش شهرآباد حتمي خواهد بود.
دکتر اسماعيل نيا در بخشي از سخنان خود ضمن انتقاد از برخي سياه نمايي ها در خصوص عملکرد خود در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به کم کاري روابط عمومي دفاتر خبري خود در ۳ شهرستان در مورد عملکرد خود ابراز اميدواري کرد اين نقيصه با برنامه ريزي بهتر و بيان واقعيات برطرف شود . دکتراسماعيل نيا نماينده مردم کاشمر، بردسکن و خليل آباد در مجلس که خود بومي بخش شهرآبادبردسکن و از اهالي روستاي کوشه است به بيان خاطرات دوران نوجواني و حضور خود در روستاي حسن آباد پرداخت و گفت :فضاي امروزروستاي حسن آباد به لحاظ آباداني با خيلي از روستاهاي منطقه قابل مقايسه نيست وي وجود بودجه لازم را شرط اساسي اجراي پروژه ها عنوان کرد و افزود : متاسفانه شروع مجلس نهم بدترين دوران تاريخ انقلاب به لحاظ اعتباري و بودجه اي بود . وي مديريت جهادي برگرفته از شعار امسال را يک ضرورت حياتي براي حل مشکلات و جبران عقب ماندگي هاي گذشته عنوان کرد و گفت : حل مشکلات روستاي حسن آباد از جمله گازرساني و اجراي فازدوم طرح هادي و تخريب مدرسه فرسوده نيازمند اعتباراست، با پيگيري هاي انجام شده اميدواريم اين مهم امسال محقق شود . عضوکميسيون کشاورزي مجلس شوراي اسلامي وجود خشکسالي را در بخش شهرآباد يک هشدار خواند و گفت : در راستاي حمايت از کشاورزان و دامداران تا کنون طرح هاي مختلف از جمله تهيه جو با سقف باز و جذب ۸۰ ميليارد تومان ويژه دام پروران و ۳۰۰ ميليارد تومان اعتبار صندوق توسعه ملي را مصوب و اخذ کرديم .
نماينده مردم بردسکن در مجلس شوراي اسلامي هم چنين از آغازتهيه پيش نويس ساماندهي جهاد کشاورزي با هدف تقويت بخش توليد خبرداد و ابراز اميدواري کرد با کمک دولت تدبيرو اميدمشکلات حوزه کشاورزي و دام پروري برطرف شود . دکتر اسماعيل نيا با اشاره به اين که طي دو سال گذشته ۷۰ سفر به منطقه ترشيز کهن داشته است خاطرنشان کرد: در خصوص جذب سرمايه گذاران و هم چنين ايجاد اشتغال در اين ديار خبرهاي خوبي در راه است.