سیرجارون


روستاي سيرجارون/ محمودآباد / مازندران
روستای سیرجارون یکی از روستاهای شهر سرخرود واقع در استان سرسبز مازندران می باشد. این روستا در ۷ کیلومتری جنوب شرقی این شهر واقع شده است و دارای جمعیتی بالغ بر ۷۵۰ نفر می باشد.این روستا از نظر وسعت، روستای کوچکی بوده و از لحاظ امکانات رفاهی و معیشتی در حال رشد است.


معرفی روستا[ویرایش]

روستای سیرجارون یکی از روستاهای شهر سرخرود واقع در استان سرسبز مازندران می باشد. این روستا در ۷ کیلومتری جنوب شرقی این شهر واقع شده است و دارای جمعیتی بالغ بر ۷۵۰ نفر می باشد.
شغل اصلی اکثر مردم روستا کشت شالی می باشد که آب مورد نیاز کشاورزی از طریق رودها و چاههای اطراف تامین می شود، البته در طی سه تا چهار سال اخیر کشت دوباره شالی بلافاصله بعد از برداشت کشت اول رواج زیادی پیدا کرده ؛ بطوریکه در سال جاری اکثر زمین های روستا تحت کشت دوباره شالی قرار گرفت.
این روستا از نظر وسعت، روستای کوچکی بوده و از لحاظ امکانات رفاهی و معیشتی در حال رشد می باشد.
یکی از مهمترین دغدغه های مردم روستا تلاش برای پیاده کردن طرح "هادی"، جهت سامان بخشیدن به معابر روستا می باشد که فعالیت هایی در خصوص این زمینه درحال شکل گیری است.
و اما مهمترین دغدغه ی جوانان روستا احداث یک فضای مناسب ورزشی و تفریحی بوده و هست که علی رغم تلاشهای بسیار نسبت به این موضوع کم توجهی های بسیاری صورت گرفته و تا کنون فضای تفریحی سالمی برای جوانان احداث نشده است.
روستا دارای یک دلاور شهید و چند غیور مرد آزاده و جانباز می باشد که در اینجا به شرحی مختصر از تنها شهید روستا بسنده می کنیم:
نام این کبوتر خونین بال؛ بسیجی شهید علی اصغر نوروزی فرزند حاج قربان نوروزی می باشد که در تاریخ ۴/۱۰/۶۵ در عملیات کربلای ۴ در شلمچه به شهادت رسید. برای گرامیداشت نام و یاد این شهید گرانقدر؛ مدرسه ی ابتدایی روستا و پایگاه مقاومت بسیج محل با نام این بزرگوار نامگذاری شده است.
کلیه ی مراسمات مذهبی مانند عزاداری یا جشن میلاد ائمه معصومین توسط دو هیئت به نامهای: هیئت امناء روستای سیرجارون و دیگری هیئت منتظران ظهور مهدی(عج) با شکوه هرچه تمام تر برگزار می شود.
و اما از نظر علمی و فرهنگی، روستای سیرجارون در سطح قابل قبولی نسبت به روستاهای اطراف خود قرار دارد و دارای چند پزشک، معلم، مهندس،هنرمند و از همه مهمتر دارای دانشجویان و دانش آموزان مستعد در تمامی زمینه های علمی و فرهنگی می باشد.

منبع[ویرایش]
وبلاگ روستای سیرجارون



جعبه‌ابزار