نجنه
سنندج؛
تبدیل روستا به مقصد گردشگری با همت اهالی آن
استان
کردستان دارای روستاهای زیبای متعدد و زیبا است اما در این میان روستایی وجود دارد که با همت اهالی آن به مقصد گردشگران داخلی و خارجی تبدیل شده است
به گزارش باشگاه خبرنگاران
سنندج ،روستای نجنه به واسطه چشمهسارهای پر آب بسیاری که در دل خود جای داده است، یکی از سرسبزترین مناطق استان کردستان از لحاظ داشتن نماهایی طبیعی محسوب میشود.
پس از طی مسیری چهل کیلومتری و پر پیچ و خم از بانه به طرف سردشت که جنگل های انبوه بلوط تمام کوههای اطراف آنرا پوشانده است به روستای نجنه علیا می رسید.
این روستا تا چند سال گذشته همچون بسیاری از مناطق دیدنی کردستان، بکر و نا آشنا برای گردشگران بود، اما با تلاش و همدلی ساکنانش، امروزه نامی آشنا برای گردشگران است و در کنار زیبایی های طبیعی آن، هر آنچه یک مسافر برای سپری کردن ساعاتی خوش لازم دارد در این روستا فراهم شده است
منطقه نمونه گردشگری نجنه علیا بانه در سال های گذشته با سرمایه گذاری بخش خصوصی سالانه و به ویژه در فصل بهار میزبان دهها هزار مسافر است.
مردم این روستا کار و تلاش مداوم را راهی برای آبادی روستای خود میدانند و زن و مرد در کنار هم برای ساختن نجنه کار می کنند که نمونه این تلاش و پشتکار را میتوان در خانواده پزشکیان مشاهده کرد.
کاک کریم و بردارانش از سال هفتاد و هشت اقدام به ساخت استخرهای پرورش ماهی کردند و امروز پس از گذشت سال ها از آن روزگار کار و کاسبی آنها رونق گرفته و در حال حاضر دارای بیست و چهار استخر پرورش ماهی هستند
وی گفت: ظرفیت اسمی استخرها در حدود پنج تن است و هم اکنون علاوه بر پرورش ماهی کار تکثیر و تولید این آبزی نیز در این مجتمع انجام می شود و دوازده نفر از اهالی روستا بطور مستقیم در این مجتمع مشغول به کار هستند.
آقای پزشکیان افزود: ما در کنار این مجتمع، رستوران با غذای مخصوص کباب ماهی احداث کرده ایم که مسافران در سفر به این روستا حتما به آن سری می زنند
اما رشد روز افزون مسافر به این دیار باعث شد که خانواده پزشکیان در فکر یک ریسک بسیار بزرگ با سرمایه گذاری زیاد بیفتاند وآن ساخت هتلی مجهز در دل آبادی و در کنار مجتمع هتل دو ستاره نجنه علیا که بدون شک از معدود هتل های ستاره دار آبادی در سطح روستاهای استان و حتی کشور بشمار می رود.
کاک کریم می گوید این هتل در نه اتاق با بیست تخت ساخته است که علاوه بر مسافران، بسیاری از عروس و داماد های مناطق اطراف هم ، ماه عسل خود را در آن سپری می کنند.
همه این امکانات و طبیعت بسیار زیبا نجنه باعث شده سالانه دهها هزار نفر این روستا را مقصد گردشگری خود قرار دهند و این منطقه قوی ترین منطقه نمونه گردشگری بانه باشد که با این حال می تواند نمونه ای برای رشد و ترقی دیگر جاهای بانه باشد
این تلاش یک خانواده روستایی برای آبادانی محل زندگیشان و کسب در آمد ، امروز به ثمر نشسته و توسعه روستایشان را به دنبال داشته است.
مطالب مرتبط[ویرایش]
برگزار ی همایش ملی نقش طراحی صنعتی در صنایع دستی در زنجان
اراذل و اوباش دانهدرشت مازندرانی دسنگیر شدند
پاییز در کوچه باغهای "باغشهر" به روایت تصویر
صدور بیش از ۴۹۰ مجوز اقتصادی در منطقه آزاد انزلی
طبیعت پاییزی جاده چالوس
امامزاده هاجر خاتون سنندج
جنگل ۱۹۰ میلیون ساله ایران را ببینید
اختصاص ۶ میلیارد ریال اعتبار برای حفاظت مارال های جنگل فندقلو
معرفی جاذبه های گردشگری فارس در ۱۷ شبکه تلویزیونی جهان
کتاب ایران و سدکارون۳
قلعه الموت در مسیر ثبت در یونسکو
پل حاج سيد محمد پل تاریخی بر روی رودخانه زنجان رود