آموزش الکترونیکی برای روستائیان


زندگی اثربخش در قرن بیست و یکم مستلزم شناخت ویژگیهای این قرن است. ویژگیهای اساسی این عصر، اطلاعات و جامعه اطلاعات محوری است. امروزه، فناوری اطلاعات به ما اجازه می‌دهد تا آموزش را متناسب با نیازها ارائه گردیده و بسیاری از محدودیتهای گذشته نیز برطرف شده و به فراگیران اجازه می‌دهند تا نیازهای تحصیلی خود را در زمان مناسب خود برای یادگیری مرتفع سازند. توسعه در قرن ۲۱ تا حد زیادی به واسطه اندیشه، اقدامات و طرز تفکر مردم صورت خواهد پذیرفت و این مقوله توسط سیستم آموزشی صورت می‌پذیرد. رشد شبکه جهانی، ارتباطات شبکه‌ای و تکنولوژی ذخیره سازی، روشهای جدیدی را برای آموزش و یادگیری در قالب آموزش الکترونیکی، آموزش تحت وب و آموزش از راه دور در مقابل آموزش سنتی ارائه کرده است.

فهرست مندرجات
۱ - اهداف
۲ - پیوندها

اهداف[ویرایش]

آموزش الکترونیکی به عنوان فرصتی برای آموزش بلند مدت و مادام العمر در روستاها تلقی می‌گردد. از آموزش الکترونیکی می‌توان به عنوان ابزار نیرومند و قوی برای ارتقای کیفیت و کارآیی آموزش در تمامی زمینه ها و از جمله کشاورزی و مباحث مرتبط با روستا استفاده کرد. آموزش الکترونیکی در روستاها باعث: کاهش هزینه‌ها، افزایش به کارگیری عملی آموخته‌ها، دسترسی آسان و در زمان دلخواه به اطلاعات، تعیین سرعت پیشرفت یادگیری به خواست فراگیران، افزایش اعتماد به نفس و افزایش قابلیتهای تعاملی می‌شود. آموزش الکترونیکی با بکارگیری فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطی یکی از ساز و کارهای مهم و موثر در پیشبرد اهداف توسعه روستایی است. این فناوری فاصله کشاورزان را کم کرده و پیوند بین آنها برای تبادل تجربه و اطلاعات را گسترش داده و دسترسی کشاورزان روستایی به فرصت های آموزشی و کسب آخرین اطلاعات تولیدی را بهبود می‌بخشد. این امر به نوبه خود به ارتقای نظام‌های تصمیم‌گیری و سیاستگذاری در بخش کشاورزی کمک کرده و فرصت‌های جدید کسب و کار را برای کشاورزان فراهم می‌سازد.
این مرکز با هدف اجرای دوره های آزمایشی آموزش الکترونیکی برای روستاییان، فرهنگ سازی این مقوله و برنامه ریزی جهت توسعه این قبیل آموزشها ایجاد گردیده است

پيوندها[ویرایش]

آموزش الکترونیکی برای روستائیان    



جعبه‌ابزار