انتقال سوابق حق بیمه روستایی و عشایری به سایر صندوق‌ها


مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر خراسان‌شمالی:
انتقال سوابق حق بیمه روستایی و عشایری به سایر صندوق‌ها امکان‌پذیر است
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر خراسان‌شمالی گفت: انتقال سوابق حق بیمه روستایی و عشایری به سایر صندوق‌ها امکان‌پذیر است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی شیروان، علیرضا اسدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بجنورد بیان داشت: بر اساس قانون همچنین انتقال سوابق پرداخت حق بیمه از سایر صندوق‌ها مانند صندوق تأمین اجتماعی، بازنشستگی کشوری به این صندوق وجود داشته و برعکس آن مطابق قوانین و مقررات مربوطه صورت می‌گیرد.

وی با برشمردن مزایای عضویت در صندوق بیمه روستاییان و عشایری اظهار کرد: پرداخت کمک هزینه مستمری پس از بازنشستگی از جمله این مزایا بوده که بر اساس سطح درآمد این مستمری قابل پرداخت است.

اسدی تصریح کرد: مبنای پرداخت حق بیمه افراد طبق سطح درآمد انتخابی توسط متقاضی است و انتخاب سطح درآمدی بالاتر به معنای دریافت حقوق مستمری بالاتر از سوی اعضا است.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر خراسان شمالی با یادآوری اینکه ۲ برابر حق بیمه پرداختی توسط هر فرد را دولت پرداخت می‌کند، افزود: برای عضویت در این صندوق سکونت در روستا یا مناطق عشایری، اشتغال به کشاورزی و همچنین انعقاد قرارداد پرداخت حق بیمه ضرورت دارد.

وی گفت: بر همین اساس هر زن و مردی که دست‌کم ۶۵ سال سن و ۱۵ سال سابقه پرداخت حق بیمه را داشته باشد می‌تواند از مزایای این صندوق استفاده کند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر خراسان شمالی همچنین بهره‌مندی از مزایای مستمری از کار افتادگی کلی و همچنین برخورداری بازماندگان تحت تکفل بیمه شده متوفی از مستمری وی را از دیگر مزایای این صندوق عنوان کرد.

وی خاطرنشان کرد: کمک هزینه کفن و دفن به بازماندگان متوفی که فاقد بازمانده مشمول مستمری باشد پرداخت می‌شود.

اسدی با تاکید بر مزایا و ویژگی‌های متعدد صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر به تمام روستاییان و عشایر خراسان‌شمالی توصیه کرد تا خود را بیمه این صندوق کرده و از مزایای عضویت در آن استفاده کنند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر خراسان شمالی شمار کارگزاران این صندوق در سطح این استان را ۶۳ کارگزاری ذکر کرد.

به گزارش فارس ۴۸ درصد از جمعیت ۸۶۷ هزار نفری خراسان شمالی در روستاهای این استان سکونت دارند.



جعبه‌ابزار