بخش جلگه ماژان خوسف


بخشدار جلگه ماژان تاکید کرد
اراضی کشاورزی بخش جلگه ماژان خوسف نیازمند یکپارچه‌سازی
بخشدار جلگه ماژان با تاکید بر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی بخش جلگه ماژان، گفت: با توجه به اینکه سفره‌های آب زیرزمینی کاهش یافته است اراضی این منطقه نیاز است یکپارچه‌سازی شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از خوسف، علیرضا خزاعی صبح امروز در جمع دهیاران و شوراهای بخش جلگه ماژان این شهرستان اظهار داشت: جلگه ماژان با مساحت ۱۰ هزار کیلومتر مربع، بعد از بخش مرکزی نهبندان دومین بخش بزرگ استان محسوب می‌شود.
وی با بیان اینکه جلگه ماژان در ۶۰ کیلومتری جنوب غربی استان واقع شده است، تصریح کرد: این بخش از جمعیتی بالغ بر ۱۱ هزار نفر برخوردار است.
بخشدار جلگه ماژان با اشاره به وجود ۱۶۴ روستا در این بخش افزود: همچنین با دارا بودن ۴۶ دهیاری و ۵۲ روستای بالای ۲۰ خانوار جمعیت، علاوه بر پتانسیل‌های مختلف در حوزه‌های معدنی و دامداری در سطح استان به عنوان قطب کشاورزی شناخته شده اما مورد بی‌مهری واقع شده است.
خزاعی تعریض و مرمت جاده جلگه ماژان به معدن قلعه‌زری را یکی از درخواست‌های اهالی این منطقه برشمرد و یادآور شد: تسریع در اجرای عملیات راه رکات به خلیلان، تعریض راه آسفالته دولت‌آباد به گیو، تسریع در انجام مطالعات راه ارتباطی دهستان براکوه به بخش ماژان نیز از جمله خواسته‌های مردم این منطقه از مسئولان است.
وی اضافه کرد: همچنین اهالی این منطقه از مسئولان درخواست دارند تا نسبت به ایجاد کنارگذر در روستای ماژان با توجه به اینکه مسیر عبور و مرور و جاده اصلی ارتباطی بین شهرستان خوسف و سربیشه از وسط این روستا می‌گذرد، اقدام کنند.
شبکه آب مجتمع ماژان و براکوه نیازمند اصلاح و بازسازی
بخشدار جلگه ماژان تسریع در اجرای پروژه آبرسانی میران، آبرسانی به روستای تقی‌آباد، چهکندک و شیخ‌آباد، اصلاح و بازسازی شبکه آب مجتمع ماژان و براکوه با توجه به فرسوده شدن شبکه، تسریع در واگذاری زمین به متقاضیان مسکن در روستا، توسعه خدمات ارتباطی روستای ماژان، استقرار ادارات نظیر شعبه بانک کشاورزی، نمایندگی کمیته امداد، بنیاد مسکن و از همه مهمتر فرماندهی انتظامی بخش ماژان را از جمله درخواست‌های مورد نظر مردم این منطقه برشمرد.
خزاعی با تاکید بر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی بخش جلگه ماژان اظهار داشت: با توجه به اینکه سفره‌های آب زیرزمینی کاهش یافته است اراضی این منطقه نیاز است یکپارچه‌سازی شود.
دهیاران پل ارتباطی دولت و مردم
وی اضافه کرد: همچنین ارائه تسهیلات کم‌بهره به کشاورزان و هدایت آنها به سمت و سوی آبیاری نوین و کشت محصولات جایگزین می‌تواند بسیار مثمر‌ثمر باشد.
بخشدار جلگه ماژان با بیان اینکه دهیاران پل ارتباطی دولت و مردم هستند، تصریح کرد: دهیاران باید حداکثر مدیریت خود را به کار بگیرند تا با استفاده از خرد جمعی ریش‌سفیدان محل و متخصصان روستاها زمینه راه‌اندازی کارگاه‌های کوچک و صنایع و مشاغل خانگی را با استفاده از تسهیلات کم‌بهره فراهم کنند.
خزاعی افزود: دهیاران سرمایه‌های فکری امینی برای دستگاه‌های اجرایی هستند که باید از ظرفیت آنها استفاده کرد چراکه کمک شایانی به پیشبرد اهداف سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی می‌کنند.
شوراهای اسلامی و دهیاران دو نهاد مکمل یکدیگر هستند
وی شوراهای اسلامی و دهیاران را دو نهاد مکمل یکدیگر خواند و گفت: اجرای مصوبات شورای اسلامی روستایی مهمترین وظیفه یک دهیار است و دهیار موظف است با آشنایی کامل به حدود و اختیارات خویش و نظارت شوراهای اسلامی روستایی نسبت به اجرایی شدن مصوبات اقدام کند.
بخشدار جلگه ماژان خاطرنشان کرد: از آنجاییکه روستاها محل رشد اقتصاد، درآمد و تولید غذایی کشور هستند، دهیاران و شوراهای اسلامی باید در راستای تقویت حضور مردم در روستاها و جلوگیری از مهاجرت آنها به شهر تلاش بیشتری کنند.
- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=۱۳۹۳۰۹۱۲۰۰۰۱۰۲#sthash.veh۱۸Bm۷.dpuf



جعبه‌ابزار