بسیج همگام با کشاورز


رئیس سازمان بسیج مستضعفین خبر داد
فعالیت ۹ هزار پایگاه بسیج روستایی در کشور/ راه‌اندازی طرح «بسیج همگام با کشاورز» تا سال آینده
رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور با بیان اینکه در حال حاضر ۹ هزار پایگاه بسیج روستایی در کشور فعال است، گفت: طرح «بسیج همگام با کشاورز» تا سال آینده در همه این پایگاه‌ها اجرایی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، سردار محمدرضا نقدی پیش از ظهر امروز در همایش اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: با تحقق حماسه سیاسی، زمان تحقق حماسه اقتصادی رسیده است و مردم با همراهی خود می‌توانند دولت را در تحقق این حماسه یاری دهند.
وی تحقق حماسه اقتصادی را مستلزم همراهی مردم دانست و گفت: بدون همراهی مردم این حماسه محقق نمی‌شود و برهمین اساس باید همه تلاش کنند با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های موجود گام مهم در این راستا بردارند.
سردار نقدی با اشاره به ظرفیت‌های کشاورزی و دامپروری روستاهای کشور، افزود: ما در حال حاضر ۵۰۰ هزار حلقه چاه ثبت شده در کشور داریم که می‌توانیم در کنار این چاه‌ها استخرهای پرورش ماهی ایجاد کنیم و از این طریق نیاز گوشتی کشور را به خوبی تامین کنیم.
وی تصریح کرد: اگر این طرح را در ۵۰ هزار چاه اجرا کنیم، تولید شیلات استان دو برابر می‌شود.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین، تولید و رمی کمپوست را از دیگر طرح‌های تدوین شده در بسیج برشمرد و گفت: ما سالانه ۶۰۰ هزار تن کود فسفات از خارج وارد می‌کنیم که اگر بتوانیم ۴۰ هزار واحد ورمی کمپوست در کشور ایجاد کنیم وابستگی ما به واردات این محصول قطع می‌شود.
سردار نقدی ادامه داد: تولید قارچ و مرغ محلی ، پرورش گیاهان دارویی و تولید میوه خشک از دیگر طرح‌هایی است که به زودی اجرا می‌شود.
وی، علمی کردن کشاورزی و دامپروری را مهم‌ترین راهکار تحقق حماسه اقتصادی دانست و گفت: با اجرای طرح «بسیج همگام با کشاورز» که از ماه آینده در کشور اجرا می‌شود این مهم محقق می‌شود.
سردار نقدی، آموزش را از مهم‌ترین راهکارهای علمی کردن کشاورزی و دامپروری دانست و افزود: با آموزش روستائیان و ارائه کمک‌های لازم به آن‌ها به زودی کشاورزی ما از حالت سنتی خارج می‌شود.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه در حال حاضر ۹ هزار پایگاه بسیج روستایی در کشور فعال است، ادامه داد: طرح «بسیج همگام با کشاورز» تا سال آینده در همه این پایگاه‌ها اجرایی می‌شود.
سردار نقدی خاطرنشان کرد: تحقق حماسه اقتصادی مستلزم آموزش و همت مردم است و ما تمام تلاش خود را در این راستا به کار گرفته‌ایم.
وی با بیان اینکه در طرح‌های اقتصادی بسیج، سرمایه‌گذاری بسیار اندک است، اظهار کرد: ما با همین سرمایه‌های اندک اما با روش‌های علمی می‌توانیم تولیدات خود را چند برابر کنیم.
سردار نقدی افزود: تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص تحقق اقتصادی مقاومتی وظیفه همگان است و بسیج در این راستا تمام تلاش خود را به کار گرفته تا شاهد رشد و پیشرفت بیش از پیش کشور باشیم.
استاندار مازندران عنوان کرد
اجرای طرح «بسیج همگام با کشاورز» در ۵۰۰ روستای مازندران/ از واردات بی‌رویه برنج جلوگیری می‌شود
استاندار مازندران با اعلام اینکه با اجرای طرح بسیج همگام با کشاورز می‌توان جلوی واردات برنج خارجی به داخل را گرفت، گفت: کشاورزان در این طرح به این نتیجه می‌رسند که مسئولان به فکر آنها بوده و برای آنها برنامه دارند.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان آمل ، ربیع فلاح‌ عصر امروز در نشست استانی طرح عملیاتی بسیج همگام با کشاورز به میزبانی این شهرستان، اظهار کرد: اجرای طرح همگام با کشاورز می‌تواند دستاورد بزرگی برای تولید محصولات باکیفیت در استان داشته باشد.
وی با اعلام اینکه مازندران پایلوت اجرای طرح عملیاتی بسیج همگام با کشاورز است، افزود: این طرح در شهرستان آمل با دربرگیری روستاهای مختلف اجرا شد.
استاندار مازندران با اشاره به اجرای طرح بسیج همگام با کشاورز در ۵۰۰ روستای استان طی سال جاری، خاطرنشان کرد: مازندران از خاک حاصلخیز و مرغوب بهره‌مند است و می‌توان در این استان برنج بخش عمده‌ای از کشور را تأمین کرد.
وی با تأکید بر اینکه در این طرح باید با تعامل جامع وارد میدان شده و زمان را از دست نداد، بیان کرد: بخشداران، فرمانداران و مردم در این طرح مسئولان را همراهی کنند زیرا اگر همه فاکتورهای طرح به‌درستی اجرا شود، به موفقیت رسیده و در غیر این صورت بهره‌وری مطلوب حاصل نمی‌شود.
فلاح با اعلام اینکه با اجرای طرح بسیج همگام با کشاورز می‌توان جلوی واردات برنج خارجی به داخل را گرفت، ادامه داد: کشاورزان در این طرح به این نتیجه می‌رسند که مسئولان به فکر آنها بوده و برای آنها برنامه دارند.
استاندار مازندران استعدادها و قابلیت‌های استان را کم‌نظیر دانست و ادامه داد: مازندران می‌تواند به‌عنوان پایلوت اجرای طرح‌هایی همانند اقتصاد مقاومتی لحاظ شود.
• لزوم برطرف کردن نیاز کشاورزان در طرح بسیج همگام با کشاورز
وی با اشاره به اینکه حساسیت نسبت به اجرای این طرح بالا است، خاطرنشان کرد: این برنامه جامع هم‌اکنون در ۵۰۰ روستای مازندران در حال اجرا است که در این بین ۱۰۰ روستا به شهرستان آمل اختصاص دارد.
فلاح با اشاره به نظارت دقیق بر عملیات کاشت، داشت و برداشت در طرح بسیج همگام با کشاورز، افزود: با توجه به کشت دوم و سوم این طرح در شهرستان آمل اجرا می‌شود.
وی این طرح را مثبت دانست و بیان کرد: باید ساز و کارهای لازم در این طرح با هماهنگی بیشتر اجرا شود و باید در فرآیند کار از افراد با انگیزه و توانمند بهره گرفته شود.
• ارائه تسهیلات لازم به کشاورزان مازندرانی
استاندار مازندران با اشاره به وسیع بودن پهنه فعالیت با توجه به بالا بودن تعداد روستاها، اظهار کرد: باید اولویت‌ها برای اختصاص تسهیلات به کشاورزان لحاظ شود البته در این طرح مکانیزاسیون گام مهمی است که می‌تواند پیشرفت در تولید را به ثمر آورد.
وی با اشاره به هماهنگی‌های لازم با مرکز خدمات کشاورزی امر ترویج و لزوم آموزش به کشاورزان، گفت: فرمانداران در این طرح به‌عنوان هماهنگ‌کننده در شهرستان هستند و این طرح طی سال آینده در سطح وسیعی از اراضی مازندران اجرا می‌شود.
فلاح با اشاره به برطرف کردن مشکلات در طرح بسیج همگام با کشاورز، افزود: در بخش مرکبات هم باید با دقت لازم دست به تحقیقات علمی زد.
وی با بیان اینکه باید مسؤولان و کارشناسان بررسی و شناسایی مشکلات را در هر روستا انجام دهند، گفت: برای تولید برنج در مازندران طرح بزرگی در حال اجرا است تا بتوان نیاز خودکفایی کشور را تأمین کرد.



جعبه‌ابزار