تعاونی بانوان تویسرکان


فرماندار تویسرکان خبر داد
آغاز به کار تعاونی بانوان در تویسرکان با پایلوت شدن ۳ روستا
فرماندار تویسرکان از آغاز به کار تعاونی بانوان به عنوان پایلوت در سه روستای شهرستان خبر داد و گفت: تعاونی بانوان و مشاغل خانگی روستایی با هدف پویایی، رشد و توسعه تویسرکان راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از تویسرکان، مهرداد موسوی صبح امروز در نشست مشترک با دهیاران با اشاره به سیر نزولی جمعیت تویسرکان به عنوان یکی از معدود شهرستان‌های کشور، اظهار کرد: جمعیت بیش از ۱۳۰ هزار نفری تویسرکان به واسطه مهاجرت با کاهش ۳۰ درصدی جمعیت مواجه بوده، در حالی که باید امروز شاهد رشد ۶۰ درصدی جمعیت در این شهرستان باشیم.
وی با اشاره به اینکه دیرزمانی تویسرکان پویا‌ترین شهرستان‌ استان بوده، عمده‌ کاهش جمعیت را مختص به روستاها دانست و تاکید کرد: نباید اجازه دهیم روند مهاجرت از روستاها ادامه یابد.
فرماندار تویسرکان بر حفظ جمعیت کنونی تویسرکان تاکید کرد و گفت: باید اقدامات راهبردی در راستای تحقق مهاجرت معکوس روستاییان و دیگر افراد به شهر با همیاری و همکاری ارکان شهرستان صورت پذیرد.
وی دهیاران را نمایندگان دولت در روستاها دانست و خاطرنشان کرد: دهیار باید مغز متفکر روستا، مسئول و متعهد به وظایف تعریف شده خود به منظور رشد و توسعه روستا باشد.
موسوی با اشاره به نقش مهم روستاییان به عنوان مولد در تولیدات بیان کرد: اگر این نقش در روستاها کم‌رنگ شود، سبب اختلال در رابطه زنجیروار شهر و روستا خواهد شد.
وی به ورود دهیاران با پشتوانه شورای اسلامی روستا برای احیای پویایی در روستاها تاکید کرد و گفت: ادامه ریزش جمعیت، روستاهای شهرستان را در آینده با مشکل جدی مواجه می‌کند، پس همتی ویژه برای جلوگیری از این امر لازم است.
فرماندار تویسرکان از راهکارهای مهم در مهار مهاجرت را اشتغال‌زایی نام برد و تاکید کرد: ایجاد فرصت‌های شغلی در سطح روستاها ضمن ماندگاری جمعیت درآمدزایی و ارتقای معیشتی را برای مردم به همراه خواهد داشت.
وی از تشکیل تعاونی‌ها و مشاغل خانگی در روستاهای تویسرکان خبر داد و افزود: تعاونی برای بانوان به ویژه زنان بدسرپرست، بی‌سرپرست، از کارافتاده و دختران بازمانده از تحصیل و مجرد با استعداد‌یابی، توان سنجی و مزیت‌های نسبی در هر روستا ایجاد می‌شود.
موسوی با تاکید بر اقدام جدی و ضربتی برای فعال‌سازی تعاونی‌ها از سوی مسئولان تصریح کرد: سرعت و دقت برای کیفی‌سازی کار به عنوان یک ضرورت باید همسان با هم در تعاونی‌ها لحاظ شود.
وی به رایزنی با مدیران استانی و جلب حمایت دستگاه‌های متولی برای این امر اشاره کرد و گفت: دهیاران باید بر روند ایجاد تعاونی و مشاغل خانگی با تسهیلات مشخص شده و سلامت کار نظارت مستمر و دقیق داشته باشند.
فرماندار تویسرکان با اشاره به ایجاد فرصت مشاغل خانگی به صورت انفرادی برای افرادی که علاقه‌مند به کار تعاونی نیستند، از دهیاران خواست تا ظرفیت‌ها و توانمندی‌های برای بهره‌مندی درست و به‌موقع از این فرصت را شناسایی کنند.
وی تاکید کرد: افراد دارای صلاحیت و توانمند عضو تعاونی شود چراکه فعالیت خوب این تعاونی‌ها بستری برای جذب همه افراد جویای کار را فراهم می‌کند.
موسوی به آموزش مهارت‌های فنی با حمایت فنی و حرفه‌ای متناسب با قابلیت هر روستا اشاره کرد و گفت: همه افراد تاثیرگذار برای تحقق جامع این برنامه همت خود را دوچندان کنند.
وی اشتغال و درآمدزایی را ثمره ایجاد تعاونی‌های روستایی دانست و افزود: امیدواریم با فعال‌سازی تعاونی‌ها از مهاجرت روستاییان جلوگیری شده و پویایی مجدد به شهرستان باز گردد.
فرماندار تویسرکان با تاکید بر اینکه ساختمان‌های مازاد در سطح روستاهای شهرستان شناسایی و برای ایجاد تعاونی‌ها به‌ کار گرفته شود، تأمین بازار فروش کالاهای تولیدی و بازارچه فروش و نمایشگاه عرضه کالا در مرکز شهرستان به صورت ماهانه را به منظور کاهش دغدغه فعالانه این مراکز برای بازاریابی از اقدامات در دستور کار عنوان کرد.
وی آغاز به کار تعاونی بانوان به عنوان پایلوت را در سه روستای سطح شهرستان اعلام کرد و گفت: قول مساعد اعطای تسهیلات از سوی دستگاه‌های متولی با سود کم داده شده است.
- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=۱۳۹۳۱۰۲۰۰۰۰۷۵۳#sthash.DKGLagVf.dpuf



جعبه‌ابزار