توانمندسازی جوامع محلی با تأکید بر منابع طبیعی پایدار


در ۱۴ روستای استان کرمانشاه صورت می‌گیرد
اجرای پایلوت طرح «توانمندسازی جوامع محلی با تأکید بر منابع طبیعی پایدار»
معاون امور عمرانی استاندار کرمانشاه از اجرای پایلوت طرح «توانمندسازی جوامع محلی با تأکید بر منابع طبیعی پایدار» در ۱۴ روستای استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، مجتبی نیک‌کردار ظهر امروز در کارگروه توسعه روستایی و عشایری استان کرمانشاه اظهار کرد: دهیاران در سطح روستاها مسئول از ابتدا تا انتهای امور هستند.
وی لزوم مشارکت روستائیان در امور روستاها را مورد تأکید قرار داد و بیان داشت: اختیارات روستاها به دهیاران واگذار شده و دولت تنها تسهیل‌گر و هدایت کننده است و قصد مداخله ندارد.
معاون امور عمرانی استاندار کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه دارای ۱۴ شهرستان، ۸۴ دهستان و بالغ بر دو میلیون نفر جمعیت است که ۷۲ درصد آن را شهرنشینان و ۲۸ درصد را جامعه روستایی تشکیل می‌دهند.
به گفته نیک‌کردار، در سه هزار و ۱۵۲ آبادی فاقد سکنه و ۵۳۰ آبادی دارای سکنه استان جمعیتی بالغ بر ۵۳۲ هزار و ۱۰۵ نفر وجود دارد.
وی با بیان اینکه ۱۳۶ هزار و ۱۹۰ خانوار در این روستاها زندگی می‌کنند، خاطرنشان کرد: یک هزار و ۳۷۸ دهیاری فعال در استان کرمانشاه داریم.
معاون امور عمرانی استاندار کرمانشاه به ارائه گزارش کارگروه توسعه روستایی و عشایری در استان اشاره کرد و افزود: تأکید بر اجرایی شدن مفاد قانون آیین‌نامه اجرایی ماده ۱۹۴ قانون برنامه پنجم توسعه از مهمترین موارد پیگیری شده در این کارگروه است.
نیک‌کردار شناسایی طرح‌های دارای اولویت در شهرستان‌ها، بخش‌ها و روستاهای استان متناسب با ظرفیت‌ انسانی، طبیعی و مزیت‌های نسبی، ضرورت تشکیل تعاونی‌های روستایی، دهیاری‌ها، شورای اسلامی و بسیج از دیگر موارد پیگیری شده است.
به گفته وی، توجه به مسائل اجتماعی، فرهنگی و زیربنایی بافت و کالبد روستا و توجه به ظرفیت‌های گردشگری طبیعی و صنایع دستی نیز مورد توجه کارگروه مذکور قرار دارد.
معاون امور عمرانی استاندار کرمانشاه افزود: در راستای شناسایی فرصت‌های شغلی تدوین الگوی توسعه روستایی استان و سند توسعه روستایی برنامه ششم توسعه در حال پیگیری است.
نیک‌کردار از شناسایی ۱۰ هزار فرصت شغلی با کمک فرمانداران شهرستان‌های استان کرمانشاه در روستاها خبر داد و گفت: طرح «توانمندسازی جوامع محلی با تأکید بر منابع طبیعی پایدار» در همین راستا بوده و در فاز عملیاتی قرار دارد.
وی با بیان اینکه طرح مذکور در ۱۴ روستا از ۱۴ شهرستان استان به‌صورت پایلوت در حال اجراست، گفت: طرح «ایجاد باشگاه‌های کشاورزان جوان» نیز در حال ارزیابی است.
معاون امور عمرانی استاندار کرمانشاه، تشکیل صندوق‌های سرمایه‌گذاری را مورد اشاره قرار داد و گفت: ۲۱۱ روستای استان دارای دفاتر ICT هستند که در ۳۰ روستا این صندوق ایجاد شده و در تلاش هستیم تا این تعداد به ۶۰ روستا برسد.
- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=۱۳۹۳۱۱۲۵۰۰۰۹۵۹#sthash.ObMGt۱aa.dpuf



جعبه‌ابزار