توسعه اقامتگاه های بومگردی راه کار اصلی در توسعه گردشگری روستایی استان اصفهان


توسعه اقامتگاه های بومگردی راه کار اصلی در توسعه گردشگری روستایی استان اصفهان
سرپرست هیت طرح ضربتی تولید و اشتغال در پایان سومین روز سفر هیت به استان اصفهان تأکید کرد:
توسعه اقامتگاه های بومگردی راه کار اصلی در توسعه گردشگری روستایی استان اصفهان است.
مجید بهمنی صبح امروز در پایان سومین روز سفر هیئت طرح ضربتی تولید و اشتغال سازمان میراث فرهنگی کشور به اصفهان در جمع خبرنگاران عنوان کرد: توسعه اقامتگاه های بومگردی راهکار اصلی توسعه گردشگری روستایی استان اصفهان به شمار می رود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان؛ "مجید بهمنی" صبح امروز چهارشنبه سی ام فروردین ماه در پایان سومین روز سفر هیئت به استان اصفهان و پس از بازدید از روستاهای هدف گردشگری "نشلج" ، "خفر"، "اسفرجان" در شهرستان های کاشان، سمیرم و شهرضا ضمن ارائه گزارشی از روند فعالیت های این هیئت در استان اصفهان در جمع خبرنگاران تأکید کرد: این هیئت در طول سفر به این استان در روز اول در معیت معاون صنایع دستی از روستای نشلج کاشان بازدید به عمل آورد، پس از آن در روز دوم در معیت معاون سرمایه گزاری و معاون صنایع دستی استان و تنی چند از کارشناسان ادارۀ کل پس از حضور در جلسه ای در مرکز استان به شهرستان های سمیرم و شهرضا سفر نمودند.
او افزود: پس از سفر هیئت به روستای خفر، جلسه ای با حضور معاونت های سرمایه گذاری، صنایع دستی استان، فرماندار سمیرم، بخشدار منطقه، دهیار روستا و رئیس شورای اسلامی روستای خفر در محل دهیاری و با حضور جمعی از اهالی روستا با موضوع ایجاد زیرساخت لازم جهت توسعه گردشگری در روستای مذکور براگزار شد.
بهمنی تصریح کرد: تیم اعزامی از سوی سازمان پس از شنیدن توضیحات مسئولین شهرستان و روستای مورد نظر و اظهارات اهالی محترم روستا با تاکید بر وجود پتانسیلهای روستا در سه حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و بررسی مشکلات و موانع موجود نسبت به توسعه گردشگری در روستاهای مورد نظر اظهار امیدواری نمودند.
او همچنین در همین راستا ادامه داد: پس از برگزاری نشست، هیئت با همراهی همکاران میراث فرهنگی استان اصفهان ظرفیت های موجود در روستای مذکور را مورد بررسی قرار داد، لذا در پایان بررسی اعضاء هیئت متفق القول معتقد بودند ضمن اینکه تعامل خوبی بین دستگاههای دولتی و اداره کل میراث فرهنگی شهرستانها و استان وجود دارد، روستای خفر یک روستای منحصر به فرد در حوزه گردشگری است.
بهمنی در پایان تاکید کرد: جاذبه ها و ظرفیت های طبیعت گردی روستاهای مورد نظر بی نظیر بوده و در حوزه اکوتوریسم از پتانسیل بالایی برخوردار می باشند. همچنین طبیعت بکر و زیبا و بافت تاریخی روستاهای مورد نظر میتواند موجب جذب گردشگران و تولید اشتغال برای جوانان این منطقه باشد.
سرپرست هیئت طرح ضربتی تولید و اشتغال همچنین بهمراه تیم ارزیابی، از اقامتگاه های بوم گردی دارای مجوز و آماده بهره برداری، بناهای تاریخی، فعالیتهای صنایع دستی و ظرفیتهای گردشگری این روستاها بازدید کرد.
شایان ذکر است، در این بازدید ظرفیت های حوزه طبیعت گردی روستاهای "خفر" و "اسفرجان" بررسی و همچنین پیشنهادهایی توسط کارشناسان به مسئولین ارائه شد.
http://isfahancht.ir/Fa.aspx?p=۵&aiuid=۶c۲۷d۰۵۹-۶e۴۸-۴۸۵b-bf۰f-fa۸bb۵e۳۰efd



جعبه‌ابزار