جشنواره سرود روستایی رضوی


۴۲۳۱۴۶
پایان دی؛ آخرین مهلت ارسال اثر به سومین جشنواره سرود روستایی رضوی
خبرگزاری شبستان: آخرین مهلت ارسال اثر به سومین جشنواره سرود روستایی رضوی از سوی دبیرخانه این جشنواره پایان دی ماه اعلام شد.
ابراهیم ذاکری، دبیر اجرایی جشنواره سرود روستایی رضوی آخرین مهلت ارسال اثر به سومین جشنواره سرود روستایی رضوی را تا پایان دی ماه دانست و به خبرنگار حوزه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان گفت: این جشنواره از ۲۲ تا ۲۴ بهمن ماه در روستای کردر شهرستان میناب استان هرمزگان برگزار می شود.
وی شناسایی استعدادهای هنری روستایی، ایجاد انگیزه مضاعف در میان نوجوانان و جوانان روستایی برای ورود جدی به عرصه فعالیت های فرهنگی و هنری، تقویت روحیه نشاط و شادابی و نیز معرفی ظرفیت های بسیار ارزشمند کانونهای فرهنگی و هنری روستایی را از جمله اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد.

وی ادامه داد: سومین جشنواره سرود رضوی کانونهای فرهنگی هنری مساجد روستایی با مشارکت استانداری هرمزگان، بنیاد بین المللی امام رضا (ع)، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان هرمزگان برگزار می شود.
وی موضوعات جشنواره امام رضا(ع)، حضرت فاطمه معصومه(س) و حضرت شاه چراغ(ع) دانست و تصریح کرد: شرکت کنندگان در سومین جشنواره سرود روستایی ،می توانند به صورت جداگانه یک اثر را با موضوعانقلاب اسلامی، نماز و دهه فجر ارسال کنند.


شرایط و ضوابط عمومی جشنواره:
شرایط و ضوابط عمومی جشنواره شامل موارد زیر است:
جشنواره سرود روستایی ویژه برادران است.
تمامی شرکت کنندگان در جشنواره حتماً باید ساکن روستا باشند. (به استثناء آهنگساز و مربی گروه)، شایان ذکر است در صورتی که مربی و آهنگساز ساکن روستا باشند امتیاز جداگانه برای گروه منظور خواهد شد.
جشنواره در دو رده سنی ۱۰ تا ۱۵ سال و ۱۴ سال به بالا برگزارمی گردد. (حداکثر سن شرکت کنندگان ۳۲ سال است.
مربی و یا سرپرست گروه ، می‌ بایست نسبت به اخذ تاییدیه سکونت اعضاء گروه‌ در روستا از مبادی ذیربط ( شورای اسلامی روستا و دهیاری) اقدام ،فرمهای پیوست را تکمیل و به همراه اثر به دبیرخانه استان ارسال کنند.
شایان ذکر است، دبیرخانه استان نیز باید تائیدیه مذکور را همراه با آثار به دبیرخانه استان میزبان ارسال کنند.
چنانچه در هر مرحله از برگزاری جشنواره، تایید یه سکونت هر یک از اعضاء گروه در روستا، دچار خدشه گردد، گروه مزبور از راهیابی به مراحل بعدی و شرکت در جشنواره های مشابه محروم خواهد شد.
چنانچه دبیرخانه ‌های استانی، آثار دریافت شده را تا پایان مهلت مقرر به دبیرخانه استان میزبان تحویل ننمایند، دبیرخانه دائمی جشنواره جوانان مسئولیتی در این خصوص نخواهد داشت.
علاقمندان باید آثار خود را با رعایت شرایط عمومی و اختصاصی جشنواره و تا تاریخ های تعیین شده به دبیرخانه های استان‌ها ارسال و یا تحویل دهند.
شرایط و ضوابط اختصاصی
حداكثر زمان اجرا ۱۰ دقيقه و نفرات گروه حداقل ۱۰ و حداكثر شانزده نفر ( يك نفر مربي + ۱۵ نفر اعضاء گروه سرود) است.
حضور یک نفرمربی به عنوان سرپرست گروه الزامی است.
آراستگی و لباس متحدالشکل و مناسب در داوری بخش آرایش و چینش گروه، دارای امتیاز است.
همراه داشتن ابزار و لوازم مورد نياز گروه براي اجراي سرود به غیر از سیستم صوتی اعم از دستگاه پخش مناسب و .... به عهده سرپرست گروه است.
آثار در دو رده سنی و به صورت جداگانه بررسی خواهدشد.
ارايه متن مكتوب اثر با مشخصات کامل و نام سازندگان سرودها به همراه لوح فشرده ی موسیقی آن در موقع اجرا الزامي است.
استفاده از آلات موسیقی به صورت زنده در جشنواره ممنوع است.
لازم است ترجمه ی فارسی سرودهای با گویش محلی همراه متن مکتوب آن ارائه شود .
در مرحله حضوری، هر گروه باید ۲ اثر را آماده و اجرا کند.
در مرحله کشوری در هر مقطع سنی به تشخیص هیات داوران ،جوایز به شرح ذیل اعطاء می شود:
-گروه های برتر
-تکخوان برتر
-آهنگساز و تنظیم کننده برتر
-شاعر برتر
-رهبر گروه و مربی فنی برتر
سرودهای دارای گویش محلی به تشخیص هیات داوران صرفاً در صورتی که برگرفته از موسیقی محلی و مقامی باشند در بخش جداگانه بررسی شده و در صورت برخورداری از کیفیت لازم جوایز مربوطه را دریافت خواهند کرد.
مدارکی که باید توسط گروه‌ها تهیه و به دبیرخانه استان خود ارسال کنند:
الف) معرفی نامه گروه با تأیید مدیر کانون
ب) کپی صفحه اول شناسنامه اعضاء گروه
ج) یک قطعه عکس ۴ × ۳ اعضاء گروه
د) تکمیل فرمهای پیوست همراه با تایید و امضاء ، توسط مربی و یا سرپرست گروه
ه) تکمیل فرم ثبت اطلاعات گروه سرود از بخش ورود کاربران ، در سایت دبیرخانه دائمی جشنواره جوانان مساجد به نشانی www.javananemasajed.ir توسط سرپرست گروه
تمامی مدارک فوق می بایست توسط دبیرخانه استان بررسی و اسکن شده در قالب یک لوح فشرده برای استان میزبان ارسال شود.
بدیهی است در صورتی که مدارک به صورت ناقص برای دبیرخانه استان میزبان ارسال شود، دبیرخانه دائمی جشنواره های فرهنگی و هنری جوانان مساجد نسبت به حضور گروه در مرحله نهایی ترتیب اثری نخواهد داد
پایان پیام/



جعبه‌ابزار