حوزه علمیه امام حسن مجتبی


شبستان گزارش میدهد
فعالیت های حوزه علمیه ای در دل یک روستا
خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام والمسلمین ولایی گفت: حوزه علمیه امام حسن مجتبی (ع) شش سال پیش در روستای سربندان دماوند تاسیس شد.
حجت الاسلام والمسلمین ولایی برحق، مدیر حوزه علمیه امام حسن مجتبی (ع) سربندان دماوند در گفتگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت: این حوزه شش سال پیش با حضور و تلاش حجج اسلام حسن الهی (تولیت)، کبیریان (معاونت آموزش مرکز مدیریت حوزه علمیه تهران)، محمدحسین علامه (استاد حوزه) و آقایان احمد جعفری و عزت الله خانجانی و بنده در روستای سربندان دماوند تاسیس شد.

وی ادامه داد: ایده شکل گیری مدرسه توسط بنده زمانی که مشغول مسایل آموزشی پژوهشی بودم، شکل گرفت که آن را با این آقایان مطرح کردم و الحمدالله با کمک خیرین این مدرسه تاسیس شد. مدیر حوزه علمیه امام حسن مجتبی (ع) با بیان اینکه پذیرش این حوزه در سطح یک (پایه های یکم تا ششم) می باشد، گفت: همه طلاب مدرسه، شب خواب و عمدتا مجرد هستند.

وی افزود: اساتید مدرسه عبارتند از حجج اسلام محمدحسن الهی، محمدحسین علامه، اصغر مقیمی، نورالدین رشید، جعفریان و بنده. این استاد حوزه با بیان اینکه حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن الهی تولیت این حوزه به صورت متغیر درس اخلاق برگزار می کنند، گفت: یکی از ویژگی های خاص این مدرسه، تمرکز طلاب بر درس و تهذیب است؛ در حالی که در سایر حوزه ها این تمرکز وجود ندارد؛ برای نمونه زمانی که بنده مدیر یکی از مدارس بودم به محض تعطیلی دروس، مدرسه عملا تعطیل می شد.

وی ادامه داد: به لطف خداوند توفیقات بسیاری داشته ایم که از جمله آنها کسب رتبه دوم در زمینه تحقیقات درسی در جشنواره علامه حلی استان تهران است.

حجت الاسلام والمسلمین ولایی برحق با تاکید بر اینکه در دروس صرف و نحو (سیوطی، مغنی و غیره) این مدرسه جزو ۱۰ مدرسه اول استان تهران است، خاطرنشان کرد: از نظر تبلیغی نیز کارهای بسیاری صورت گرفته است؛ برای نمونه برنامه مسجد و تعالی به همت طلاب برگزار شده که هر بار حدود ۲ هزار نفر مخاطب دارد.

مدیر حوزه علمیه امام حسن مجتبی (ع) سربندان دماوند افزود: ستاد پیاده روی حرم رضوی به دبیری بنده و حضور آقایان آقاتهرانی، پناهیان، ماندگاری و برخی از مسئولان کشوری و لشکری در این مدرسه راه اندازی شده است که تلاش داریم به شکلی ملی این پیاده روی انجام شود.

این استاد حوزه با اشاره به اینکه در ابتدای تأسیس برخی آقایان می پرسیدند مگر می شود حوزه ای که در دل یک روستا است طلبه جذب نماید، اظهار داشت: الحمدالله امروزه بیش از ظرفیت مدرسه طلبه داریم. وی ادامه داد: ۸۰ درصد طلاب غیربومی هستند و تنها ۱۰ یا ۱۲ نفر آنان اهل دماوند و از این میان، ۵-۶ نفر اهل روستای سربندان هستند.

حجت الاسلام والمسلمین ولایی در پایان گفت: همه ساله با حضور طلاب و برخی از مردم منطقه پیاده روی اربعین به سوی کربلا و همچنین اردوهای مذهبی برگزار می کنیم.



جعبه‌ابزار