دکتر حبیب الله دهمرده




معرفي کلي[ویرایش]

دکتر حبيب الله دهمرده متولد ۱۳۳۱ شهرستان زابل بوده و داراي سه فرزند پسر و يک دختر مي باشد.

سوابق تحصيلي و علمي[ویرایش]

ايشان در سال ۱۳۵۶ در رشته رياضي موفق به کسب مدرک ليسانس از دانشگاه اصفهان شده و براي ادامه تحصيل راهي انگلستان مي شود. در سال ۱۳۵۷ (۱۹۷۸/۱۲/۱۹ ميلادي) از دانشگاه آکسفورد فوق ليسانس رياضي کاربردي و در سال ۱۳۶۰ (۲۷/۰۵/۱۹۸۱ میلادی) دکتراي (PHD) اين رشته را از همان دانشگاه دريافت مي کند. ايشان هم اينک با رتبه دانشياري در دانشگاه تدريس مي نمايند.
در سابقه فعاليت علمي حبيب الله دهمرده علاوه بر تدريس در دانشگاه هاي اميرکبير، علم و صنعت ايران و دانشگاه سيستان و بلوچستان در مقطع کارشناسي و کارشناسي ارشد مقالات متعدد و شرکت در کنفرانس هاي مختلف علمي بين المللي ثبت شده است. در اين زمينه مي توان به موارد زير اشاره نمود:
ارايه بيش از ۲۳ مقاله علمي به زبان انگليسي با محوريت مباحث تخصصي حوزه رياضيات و کنفرانس هاي دانشگاهي داخل و کنگره هاي علمي خارج از کشور نظير ژاپن، سوئيس، مجارستان و تايلند.
تاليف و تصنيف پنج کتاب علمي و دانشگاهي از جمله آناليز عددي، رياضيات عمومي(فني مهندسي) و کامپيوتر(برنامه نويسي فرترن)
دريافت عنوان استاد نمونه کشوري در سال ۱۳۷۴ به علت کارهاي برجسته علمي
دريافت بيش از سي مورد لوح تقدير به دليل اقدامات علمي و برجسته از طرف رياست محترم جمهوري سابق، وزيران علوم، تحقيقات و فناوري و آموزش و پرورش، سازمان بازرسي کل کشور، سازمان جنگلها و مراتع کشور و نمايندگان محترم مجلس شوراي اسلامي
تدريس در مقاطع کارشناسي و کارشناسي ارشد با موضوعات آناليز عددي، کامپيوتر، روش هاي عددي در جبر خطي و آناليز پيشرفته در دانشگاه هاي اميرکبير، علم و صنعت و سيستان و بلوچستان
حضور در پروژه هاي تحقيقاتي به عنوان استاد راهنما در مقطع کارشناسي ارشد در ۹ مورد
مدير مسئول شش نشريه تخصصي در زمينه علوم انساني و مهندسي

سوابق مديريتي[ویرایش]

حبيب الله دهمرده با وجود اشتغال به فعاليت هاي علمي و دانشگاهي همواره در عرصه اجرايي و مديريتي مومنانه و بسيجي وار حضور جدي و فعال داشته و بر اين اعتقاد است که رمز و راز پيشرفت هر کشوري، ايحاد ارتباط وثيق و کارآمد ميان دانشگاه و عرصه اجرايي مي باشد. از اين روي حضور چهره دانشگاهي مومن و انقلابي در مديريت هاي اجرايي را سبب ساز ارزشي شدن و علمي شدن بيشتر تصميمات کشوري در حوزه هاي مختلف مي داند.
ايشان در عرصه اجرا نيز از سوابق قابل ملاحضه و اثربخشي برخوردار بوده که از جمله مي توان به موارد زير اشاره نمود:
رياست دانشگاه سيستان و بلوچستان(۷۷-۶۸)، رياست دانشگاه پيام نور زاهدان(۷۸-۶۸)، رياست دانشگاه تربيت معلم زاهدان(۷۸-۷۰) و رياست دانشگاه زابل(۸۴-۷۸)
مدير عامل و رئيس هيات مديره سازمان عمران سيستان(۷۵-۷۳)، مشاور وزير فرهنگ و آموزش عالي(۷۹-۷۷)
عضويت در کميته ملي يونسکو در ايران، عضويت شوراي پژوهشي وزارت فرهنگ و آموزش عالي(۱۳۶۹)، عضو گروه برنامه ريزي بودجه و اعتبارات وزارت علوم(سال ۷۱)، حضور در هيات امناي دانشگاه هاي منطقه جنوب و جنوب شرق و چندين دانشگاه و دانشکده، عضو انجمن رياضي ايران، دبير همايش ها و کنفرانس هاي متعدد از جمله کنفرانس رياضي(سال ۶۵)، همايش استان شناسي(سال ۷۵)، کنگره سرداران شهيد استان سيستان و بلوچستان و کرمان(سال ۷۶)، عضو هيات اجرايي اصل ۴۹ قانون اساسي(سال ۶۵)، عضو شوراي مرکزي دانشگاه ها(سال ۷۶)، عضو شوراي نظارت بر مدارس غيرانتفايي، و مسئول تاسيس و راه اندازي دبيرستان هاي پيش دانشگاهي مناطق محروم کشور(سال ۱۳۷۱)
بنيانگذار و موسس دانشگاه زابل، مراکز پيام نور استان سيستان و بلوچستان، مجتمع هاي آموزشي استان، دانشکده علوم پزشکي زاهدان، مرکز تحقيقات آب، دانشکده کشاورزي، دانشکده هاي مديريت، هنر، علوم، فني مهندسي، منابع طبيعي و ادبيات و علوم انساني زابل و زاهدان و پژوهشکده کشاورزي زابل.

نگاه بيروني[ویرایش]

وجه علمي، اجرايي و فعاليت بي وقفه ايشان در همه عرصه هايي که حاضر بوده از نگاه تيزبين مقامات عالي نظام و مسئولان ارشد پنهان نبوده و در موارد متعدد اين موضوع از بيان آن بزرگواران خاطر نشان شده است. از جمله:
مقام معظم رهبري حضرت آيت الله العظمي خامنه اي «مد ظله العالي» پس از بازديد از پژوهشکده کشاورزی دانشگاه زابل در جمع مسئولين و خبرنگاران با اشاره به عملکرد دکتر حبيب الله دهمرده فرمودند: " دهمرده نگوييد، بلکه حقيقتا ايشان صد مرده است" .
آقاي خاتمي رئيس جمهور سابق در ديدار روساي دانشگاه ها خطاب به ايشان گفته است: " آقاي دکتر دهمرده در دولت از تو تعريف مي کردند. من مطرح کردم لازم نيست شما دهمرده را به من معرفي کنيد، من بايستي ايشان را به شما معرفي کنم" .
توانمندي بالا و اقدامات عمراني گسترده و روحيه مخلصانه و ولايت محوري دکتر دهمرده بارها مورد تاکييد مقام عظماي ولايت، مسئولان عالي، وزيران و معاونان رئيس جمهور و ساير مقامات قرار گرفته است.

پیوندها[ویرایش]

سایت شخصی دکتر دهمرده    


رده‌های این صفحه : اساتید دانشگاه




جعبه‌ابزار