سبک زندگی جهادی


مسئول گروه جهادی مستقر در مانه و سملقان:
سبک زندگی جهادی را باید از بنیان خانواده آغاز کرد
مسئول گروه جهادی خواهران مستقر در منطقه عشق آباد شهرستان مانه و سملقان گفت: سبک زندگی جهادی را باید از بنیان خانواده آغاز کرد.


به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد به نقل از روابط عمومی سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان شمالی ، علی سعیدی در جمع جهادگران منطقه کم برخوردار کالایمانی مانه و سملقان اظهار کرد: اگر انسان بتواند سبک زندگی جهادی را از جمع خانواده آغاز کند به اهداف حماسه‌ی اقتصادی در سال ۹۲ کمک خواهد کرد.
وی تصریح کرد: انسان باید با سلامت و آگاهی کامل در مسیر سبک زندگی جهادی قدم بردارد تا در همه‌ی عرصه‌ها پیروز باشد.
این مسئول گروه جهادی به تأثیر اردوهای جهادی بر آبادانی و سازندگی کشور اشاره کرد و افزود: در درجه اول این اردوها کمک فراوانی را به دولت و آبادانی میهن اسلامی می‌کند و در درجه دوم تأثیر بر خود بچه‌های جهادی در بحث سبک زندگی جهادی و نگرش آن دارد و در درجه سوم نیز بر مردم خود مناطق محروم در روستاها تأثیر شگرفی بر عقیده، اخلاق، رفتار و کردار آنان دارد.
وی ادامه داد: برنامه‌های گروهی در مناطق محروم که عبارتند از برگزاری برنامه‌های فرهنگی در روستاها، کمک در ساخت و ساز مساجد، غسالخانه، خانه محروم و توسعه کشاورزی با آموزش مردم روستا قطعاً بر فرهنگ، آبادانی، اقتصاد و پیشرفت آینده کشورمان تأثیر گذار خواهد بود.
سعیدی جهاد در عصر حاضر را یک نوع عدالت اجتماعی در امر خدمت رسانی به محرومین عنوان کرد و گفت: همه نوع از اقشار در ایران اسلامی زندگی می‌کنند و همه آنان باید از امکانات اولیه که انقلاب اسلامی در اختیار می‌گذارد بهره‌مند باشند که این کار را هم بچه‌های جهادی به خوبی عملی کرده‌اند.
این دانشجوی جهادگر با بیان اینکه شرکت در این اردو به عنوان دومین حضورش در گروه‌های جهادی است، یادآور شد: قطعاً حضور ما جوانان در اردوها جهادی بر آینده زندگی معنوی ما در دنیا و آخرت نیز تأثیر گذار خواهد بود.
وی در رابطه با تلخی و شیرینی خاطرات این اردوها گفت: همین که انسان با حضور در این مناطق می‌بیند ظرفیت و پتانسیل پیشرفت علمی، فرهنگی، عمرانی و آبادانی در این مناطق وجود دارد که از نوع خدمت رسانی و محرومیت زدایی هیچ اقدامی انجام نشده را به عنوان خاطرات تلخ یاد کرد و اینکه ما جهادگران جوان باید با جهاد در این راه خدمت و آبادانی و سازندگی را در مناطق محروم زنده کنیم خودش جزء شیرینی‌های این اردوها محسوب می‌شود.
سعیدی برگزاری اردوهای جهادی را در مناطق محروم استان خراسان شمالی یک کلاس درس سبک زندگی و بهترین فرصت برای درس بزرگ زندگی عنوان کرد و افزود: با حضور در این مناطق انسان می‌تواند از محرومیت‌ها، فرهنگ مردم روستا، کار و تلاش برای زندگی، فکر نکردن به مادیات دنیوی درس بگیرد و راه خدمت و آبادانی مهین اسلامی را با مبارزه با نفس خودش در پیش بگیرد.
وی در خصوص انتخابات و حماسه‌ی سیاسی سال ۹۲ اظهار کرد: بسیجیان و مردم ایران اسلامی با حضور در پای صندوق‌های رأی یک رئیس جمهور از نوع جهادی را در سال حماسه‌ی سیاسی و حماسه‌ی اقتصادی انتخاب خواهیم کرد و به دشمنان انقلاب اسلامی بار دیگر حمایت خود را از ولایت فقیه و نظام جمهوری اسلامی ثابت می‌کنیم.
به گزارش فارس، گروه جهادی مستقر در منطقه عشق آباد شهرستان مانه و سملقان به روستاهای اطراف کالایمانی در عرصه‌های بهداشتی، عمرانی، آموزشی و فرهنگی فعالیت می‌کند.



جعبه‌ابزار