ستاد راهبردی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان


ستاد راهبردی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان تالش تشکیل می شود
آستارا - ایرنا - فرماندار تالش گفت: ستاد راهبردی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان این شهرستان تشکیل می شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، علی فتح اللهی عصر پنجشنبه در جلسه مشورتی دهیاران شهرستان تالش با تاکید بر لزوم فرهنگ سازی و ترویج فرهنگ بیمه در بین کشاورزان ، روستائیان و عشایر افزود: با توجه به اقدامات دولت تدبیر و امید در اجرای طرح سلامت و با هدف رفع نگرانیهای مردم، باید ساماندهی و اطلاع رسانی اساسی در راستای تبیین مزایای این طرح برای روستائیان و عشایر صورت گیرد.
وی بیان کرد: به منظور تشویق و ترغیب کشاورزان غیرساکن در روستا و نیز روستائیان و عشایر جهت عضویت در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، ستاد راهبردی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستائیان و عشایر در شهرستان تالش تشکیل می شود.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و عشایر استان گیلان نیز در این جلسه با اشاره به مزایای طرح بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستاییان و عشایر استان اظهار کرد: این صندوق با هدف زیر پوشش قراردادن بیمه های اجتماعی برای کشاورزان ، عشایر و روستائیان تاسیس شده و افراد با دارا بودن ۱۸ سال تمام و بدون محدودیت سنی می توانند در این صندوق عضو شده و از مزایای آن برخوردار باشند.
هانی قلی پور افزود: برای عضویت در این صندوق حق بیمه سالانه هر فرد بیمه شده ۱۲۰ الی ۳۰۰ هزار تومان است.
وی در زمینه نحوه عضویت در این صندوق بیان کرد: کشاورزان ، روستاییان و عشایر می توانند برای عضویت در صندوق به کارگزاری های صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستاییان و عشایر در شهرستان مراجعه کنند.
قلی پور در خصوص مزایای این طرح نیز گفت: بهره مندی از مزایای بازنشستگی ، برخورداری بازماندگان تحت تکفل بیمه شده متوفی از مستمری ، بهره مندی از حقوق از کار افتادگی ، نقل و انتقال سوابق بیمه از جمله مزایای بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر است.
وی با تقدیر از حمایت فرماندار بر همکاری بخشداری ها و دهیاران و شوراهای اسلامی و ادارات و نهادها در اجرا و گسترش این طرح ملی تاکید کرد.
معاون عمرانی و برنامه ریزی فرمانداری شهرستان تالش نیز در این جلسه در خصوص تشکیل و حمایت از تعاونی های دهیاران گفت: با توجه به اینکه دولت نگاه ویژه ای به مناطق محروم روستایی دارد ، دولت تدبیر و امید با تشکیل شرکت های تعاونی دهیاران ، گام های ارزشمندی در راستای توسعه روستاها ، فقرزدایی و استفاده از قابلیت ها و ظرفیت های روستاها برداشته است.
نادر خوارزمی اظهار کرد: هدف از تشکیل شرکت تعاونی دهیاری ها درآمدزایی ، خود کفایی و کاهش هزینه های اجرایی و افزایش کیفیت فنی پروژه ها و به طور کلی مشارکت دهیاری ها در بخش های عمرانی و خدماتی بوده است.
گزارش دیگری از خبرنگار ایرنا در تالش حاکی از برگزاری جلسه کارگروه بانوان و خانواده این شهرستان است.
فرماندار تالش در این جلسه خواستار شناسایی و رفع مسائل و مشکلات زنان کارآفری این شهرستان شد.
'علی فتح اللهی' در جمع بانوان کارآفرین تالشی افزود: یکی از دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی ایران، احیاء شأن و منزلت معنوی زنان و دختران است چرا که در رژیم پهلوی زنان و دختران این مرز و بوم از شأن و منزلت شایسته ای برخوردار نبودند.
وی بیان کرد: اساس انحرافات و مفاسد رژیم قبل در قلمرو و مسائل مربوط به زنان به خاطر دیدگاه و نگرشی بود که به تقلید و تبعیت کورکورانه از غرب نسبت به زن شکل گرفته بود.
فرماندار تالش با تاکید بر حمایت از تولید کنندگان فرش و زنان کارآفرین اظهار کرد: کارگروه بانوان با کارشناسی دقیق در زمینه شناسائی مشکلات زنان کارآفرین در حوزه های مختلف اعم از اجتماعی ، فرهنگی و اقتصادی نهایت اهتمام خود را در خصوص توانمندسازی و حل مشکلات با همکاری و تعامل اعضاء به کار گیرد.
اعظم حسنی مشاور امور بانوان فرماندار تالش نیز در این جلسه به ارائه گزارش کاری کارگروه بانوان شهرستان در هشت ماه سالجاری پرداخت و در ادامه نیز حاضرین و تعدادی از کارآفرینان و تولید کنندگان زن در خصوص مشکلات حوزه کاری بانوان به بحث و گفتگو و تبادل نظر پرداختند.
پیگیری مکان مناسب برای فضای بازارچه خود اشتغالی بانوان و شرکت اعضای کارگروه زنان در همایش نماز و خانواده از مهمترین مصوبات این جلسه بود.
شهرستان تالش در ۱۱۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع است.ک/۳



جعبه‌ابزار