سد سلیمان شاه سنقر


نماینده شهرستان سنقر و کلیایی گفت: مهاجرت ۲۵ درصدی از روستا به شهر در سنقر کلیایی به دلیل نا مناسب بودن راه های روستایی و عدم توسعه یافتگی و اشتغال در روستا هاست.
به گزارش خبرنگار مرصاد، محمد ابراهیم محبی در جلسه شورای اداری شهرستان سنقر که با حضور معاون آبفای کشور، استاندار کرمانشاه و مسئولین این شهرستان در فرمانداری سنقر و کلیایی برگزار شد اظهار داشت: عزت و عظمت مردم و کشور ما به ولایت مداری است که شهرستان سنقر و کلیایی با مردمی آگاه و انقلابی در این زمینه پیشتاز است.
محبی یکی از مباحث مطرح در شهرستان سنقر و کلیایی را بحث مساکن مهر عنوان کرد و گفت: این پروژه ها در صورتی که به درستی و با برنامه اجرا نشوند مشکلات بنیادی را به بار خواهند آورد اما در صورت پیگیری مسئولین و تحویل به موقع واحد ها موجب رضایتمندی مردم خواهند بود.
وی گفت: در حوزه مقاوم سازی بافت های فرسوده باید ۱۵ هزار خانه روستایی مقاوم سازی می شد که تنها سه هزار مورد به پایان رسیده و این پیشرفت ۲۰ درصدی چندان رضایت بخش نیست.
نماینده مردم شهرستان سنقر و کلیایی وضعیت راه های روستایی این شهرستان را نیز نامناسب عنوان کرد.
محبی در این باره گفت: وضعیت نامناسب راه های روستایی، توسعه و اشتغال در روستاهای شهرستان باعث شده است با مهاجرت ۲۵ درصدی به سمت شهر رو به رو باشیم که باید به سرعت مورد توجه قرار گیرد.
وی همچنین در حوزه گازرسانی به روستا هم پیشرفت ۱۰ درصدی را نا مناسب ارزیابی کرد و گفت: گازرسانی به ۹ روستا از ۲۱۶ روستای شهرستان سنقر موضوعی است که باید به سرعت به آن رسیدگی شود.
وی به پروژه بزرگراه راه کربلا اشاره کرد و گفت: این یک طرح ملی و مورد توجه رهبری است که نیاز به توجه بیشتری دارد.
نماینده شهرستان سنقر و کلیایی گفت: این شهرستان دارای یک کشاورزی بی نظیر است که باید با اختصاص اعتبارات ویژه بارور تر از گذشته شود و با مدیریت آبهای سطحی که ۸۵ درصد آن متعلق به استان است و استفاده از ظرفیت سدهای شهرستان شکوفا گردد.
محبی همچنین خواستار تغییر نام سد سلیمان شاه به سد شهدا شد و عنوان کرد: سلیم انشاه فقط نام یک روستا در آن نزدیکی است در حالی که ما هرچه داریم از شهدا داریم.
محبی در پایان از معاون آبفای کشور خواست در حوزه تخصصی خود توجه ویژه ای به استان کرمانشاه و شهرستان سنقر داشته باشد.



جعبه‌ابزار