سرمایه داران دزفول به جای انباشت سرمایه در بانکها، واردتولید شوند
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد دزفول:
سرمایه داران دزفول به جای انباشت سرمایه در بانکها، واردتولید شوند
شناسهٔ خبر: ۳۶۶۱۴۱۰ - سهشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۷
استانها > خوزستان
دزفول- عضو هیئت علمی
دانشگاه آزاد دزفول گفت: مردم و سرمایه داران این شهرستان باید سرمایه های بانکی خود را به جای انباشته کردن در بانک ها در تولید به کار بگیرند تا توسعه شهری رقم بخورد.
به گزارش خبرنگار مهر، نجف هدایت ظهر امروز سه شنبه در دومین
همایش دزفول، چشم انداز توسعه و پیشرفت که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول برگزار شد، اظهار کرد: سه اردوی توسعه در دانشگاه و شهر و روستا قرار دارند که اگر در روستاها مردم توسعه نیافته و فقیر باشند و یا در شهر این اتفاق رخ دهد امنیت از بین می رود.
وی افزود: توسعه همانند هوايپما است که دو بال دارد بنابراین یک بال توسعه شهر و یک بال دیگر آن روستا است که اگر تعادل به سمت روستا برود بال شهری نامتعادل می شود و برعکس بنابراین توسعه باید همواره متوازن باشد.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی دزفول با بیان اینکه سنجش توسعه در دانشگاه است چرا که دانشگاه در معادله خود جانب داری سیاسی ندارد، گفت: فونداسيون و ملاک دانشگاه برای سنجش توسعه، علم است و فرضیه ها را آزمایش و تایید و ابطال می کند پس این ظرفیت در دانشگاه وجود دارد که شکست و موفقیت یک طرح را تایید و یا تکذیب کند.
این محقق و پژوهشگر، خطاب به مسئولان دولتی شهرستان عنوان کرد: برای سنجش توسعه پایدار سه ملاک وجود دارد که اولین ملاک اعتماد دولت به مردم و بخش خصوصی است چرا که وقتی دولت خودش تمام پروژه ها را برعهده بگیرد و سپس بودجه ای مصوب نشود کارها تعطیل می شود بنابراین دولت باید بداند که این پروژه ها به دست بخش خصوصی پیشرفت بهتری خواهند کرد.
وی، همچنین ملاک دوم برای توسعه را همدلی، همگرایی و اتحاد دانست و افزود: باید به جای نفاق به وفاق برسیم، دولت باید تمام دغدغه اش ایجاد اطمینان در مردم باشد. ما اکنون در دانشگاه مشغول اعتمادسازی به ویژه به جوانان هستیم پس سیاسیون و مسئولان نیز باید با تشویق و ترغیب مردم ظرفیت هارا شناسایی و آینده شهرستان را بسازند.
عضو هیئت علمی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول در خصوص ملاک سوم اظهار کرد: صنعت در مملکت ما اولویت آخر است و جواب نمی دهد و ما بیشتر به سمت تبادل کالا، بانک و بازار سهام رفته ایم.
هدایت با تاکید بر اینکه بخش کشاورزی را دردزفول باید بالای بخش صنعت قرار دهیم، گفت: به طور کلی می توان گفت توسعه دزفول در بخش سرویس و خدمات است.
وی ادامه داد: ایران ظرفیت های زیادی دارد که تا پیش از اين برای دنیا ناشناخته مانده بود، اما اکنون که با خرد دولت وارد ارتباط با دنیا شده ایم باید از این فرصت برای جذب توريست استفاده کنيم.
این محقق و پژوهشگر همچنین عنوان کرد: در دزفول ورود چند هزار گردشگر خارجی سود بسیار بیشتری نسبت به ورود یک میلیون گردشگر داخلی دارد اگر هر گردشگر خارجی با ورود به دزفول دو هزار یورو هزینه کند اشتغال و ارز بسیار خوبی برای شهرستان به وجود می آورد.
باید بر روی ساختار گردشگری کار کنیم
هدایت با تاکید بر اینکه باید بر روی ساختار گردشگری دزفول کار کنیم، گفت: باید زیربنای حضور توریست ها را آماده تر کنیم چرا که این امر اشتغال بسیار خوبی در
دزفول ایجاد خواهد کرد و بسیار پرسود خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه مردم دزفول باید سرمایه های بانکی خودرا به جای انباشته کردن در تولید به کار بگیرند، افزود: سرمایه داران شهرستان بدانند که با این کار کمک بسیار بزرگی به توسعه شهر خواهند کرد.
هدایت در پایان، با تاکید بر توجه و اعتماد به جوانان تحصیلکرده شهرستان برای به کارگیری در حوزه های مختلف، عنوان کرد: ما جوانان بسیار باهوش و توانمندي داریم که ستون فقرات مملکت هستند و ما را قطعا به سمت رونق و شکوفایی خواهند برد بنابراین همانگونه که ما در دانشگاه این جوانان را باور داریم مسئولان نیز باید به جای صحبت کردن و عمل نکردن به فکر اشتغال زايي درست برای این قشر توانمند باشند.