سکنج


سکنج، روستای زیبایی‌ها
» سرویس: استان ها - کرمان
کد خبر: ۹۳۰۳۱۱۰۵۷۸۳
یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۹
در امتداد نهری بزرگ به طول چند کیلومتر چنارهایی سر به فلک کشیده وجود دارد که پاره‌ای از آن‌ها آنچنان تنومندند که بیننده را مبهوت عظمت و قدمت خود می‌سازند....



به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کویر، روستای «سکنج» یکی از معروف‌ترین گردشگاه‌های کرمان است که آب و هوای با طراوت این روستا باعث شده تا این روزها، گردشگران فراوانی لحظه های خود را در سایه درختان و حاشیه مسیر آب و رودخانه سکنج سپری کنند .



"محمد جهانشاهی" مسئول طبیعت گردی میراث فرهنگی کرمان به ایسنا می‌گوید: این روستا که از قدمت تاریخی حدود ۷۰۰ سال برخودار است با انبوه باغ‌های سردسیری، درختان چنار کهنسال، کوچه‌های پر پیچ و خم که با انواع درختان و خانه‌های روستایی زیبا سازی شده‌اند و نیز رودخانه پر خروش سکنج که در دره‌های شمالی روستا جریان دارد، شکوه و جلوه خاصی را به نمایش می‌گذارد.



وی با بیان اینکه شگفتی‌های طبیعت این منطقه نیاز به تحقیق و تفحص بیشتری دارد ادامه می‌دهد: وجود حاشیه پر درخت رودخانه سکنج که در لابلای تخته سنگ‌ها و در پای دیواره‌های بلند و سنگی رشته کوه پلوار جریان دارد با ریزش های آبشار گونه و پر خروش آن، به واقع فضای منحصر بفردی را در کرمان به وجود آورده است.



جهانشاهی می‌گوید: در امتداد این رودخانه رسیدن به آبشار اصلی که چشم اندازهای بسیار زیبای جنگلی و کوهستانی را در بر می‌گیرد، خاطرات ماندگاری در دل و جان گردشگران و طبیعت دوستان بر جای می‌گذارد. مسیری که با قدم برداشتن آرام همراه است و تجربه‌ای متفاوت را رقم می زند.



وی می افزاید: همچنین وجود آرامگاه «شیخ علی بابا» که از عرفای این منطقه است بر جذابیت‌های سکنج افزوده و آرامگاهش به عنوان زیارت‌گاه مورد احترام مردم می باشد. ضمن آنکه وجود دیواره‌ها و ستیغ‌های سخت و نیز دره های پردرخت و قله‌های بالای ۴۰۰۰ متر در بالادست روستا، فضا را برای ماجراجویان و کوهنوردان فراهم آورده و همواره خاطرات تلخ و شیرین فراوانی را در این زمینه به جای گذارده است.



مسئول طبیعت گردی میراث فرهنگی کرمان با بیان اینکه سه کنج با آبشارهای زیبا و کوههای سربه فلک کشیده هر بیننده ای را مبهوت عظمت و قدمت خود می‌سازد، می‌گوید: این منطقه‌ کوهستانی خوش آب و هوا دو آبشار زیبا دارد، کوه‌های مجاور آن مناسب ورزش‌های کوهنوردی است که در این آبادی، چشمه و آبشار سکنج پس از حدود ۴ ساعت پیاده روی در دره خنک و زیبای سکنج واقع شده و آبی به زلالی اشک چشم از نزدیک قله پلوار از میان سنگ ها به بیرون فوران می کند که نیمی از آن راهی دره و روستای سکنج در جنوب کوه پلوار شده و نیمی از آن هم راهی روستای جوشان در شمال کوه پلوار می شود.



به گزارش ایسنا ، سکنج یکی از آبادی‌های بزرگ و مرکز دهستان سکنج است که در شرق ماهان و شمال جادهٔ «بم – کرمان» (۶ کیلومتری راه فرعی بعد از پلیس راه) قرار دارد. سکنج تا شهر کرمان ۵۰ و تا ماهان ۱۵ کیلومتر فاصله دارد .







جعبه‌ابزار