شلهه امام حسن عسکری
روستای شلهه امام حسن عسکری (ع ) جنوب شهرستان
آبادان و در کیلومتر ده جاده
اروندکنار در کنار رودخانه اروند قرار دارد. این روستا بیش از ۱۲۰ سال قدمت دارد و زبان اصلی مردم آن عربی است و مذهب آنها شیعه اثنی عشری است به گونه ای که با وسعت کم روستا شاهد پنج حسینه بزرگ و تعداد زیادی مجالس عزاداری در ماه های محرم و صفر و رمضان هستیم.
این روستا دارای مسجدی قدیمی است که اخیرا بازسازی گردیده و وسعت پیدا کرده که مساحت زیربنای آن به ۳۰۰ متر مربع می رسد. بیش از دویست خانوار ساکن روستا هستند.
کار اصلی اهالی روستا کشاورزی که معمولا محصول
خرما ست و اندکی روزی خود را از دامداری و ماهیگیری و کارگری و یا شغل دولتی تهیه می کنند.
جمعیت روستا در حدود ۸۵۰ نفر و معمولا به دلیل محدودیت شغلی و ارضی روستا، مهاجرت به خارج بیش از ورودی است. از معروف ترین خرماهای روستا که طعم آن در کل خوزستان بی نظیر است می توان به
استعمران ،
برحی ،
زاهدی،
گنطار ،
بریم ،
بلیانی و
دگل نام برد که درآمد اصلی خانوارها از فروش این خرماها می باشد. البته در این روستا شاهد بیش از ۲۰ نوع خرما هستیم که تعداد آن خیلی ناچیز است و به مصرف خود اهالی می رسد.
یک مدرسه ابتدایی مختلط و یک مدرسه متوسطه دوره اول پسرانه و یک خانه بهداشت در این روستا فعال است.
در کنار این روستا جزیره ای نیز به این نام وجود دارد که بین این دو رود کوچکی منشعب از اروندرود حائل است که قبل از شروع جنگ تحمیلی با عراق محل بی نظیری جهت کشت و زرع و منبع درآمد فوق العاده ای بود و روستائیان زحمتکش در آن محصولاتی از جمله خرما ، صیفی جات ، انگور ، انواع میوه مانند انگور و سیب و لیمو و موز ، یونجه و گندم و جو و حتی انواع ماهی برداشت می کردند . این جزیره بعد از جنگ بدلیل سکونت نیروهای نظامی و شوری آب اروند بصورت متروکه درآمده .
عسکری