ضامنجان


شهرستان اراک استان مرکزی
نخستین خانه فرهنگ دیجیتال روستایی استان مرکزی افتتاح شد
خبرگزاری شبستان: نخستین خانه فرهنگ دیجیتال روستایی استان مرکزی امروز (۱۱ آذر) با حضور مسئولان کشوری و استانی در کانون فرهنگی هنری ثارالله، مسجد امام حسن مجتبی علیه السلام روستای ضامنجان افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، نخستین خانه فرهنگ دیجیتال روستایی،در کانون فرهنگی هنری ثارالله مسجد امام حسن مجتبی علیه السلام روستای ضامنجان، با حضور مهدی افراسیابی مدیر شبکه ملی فرهنگ مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال کشور، رضایی، مشاور رئیس جمهور در مناطق روستایی و محروم، معاون عمرانی استاندار، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی، جمعی از مسئولان روستا و کانون فرهنگی افتتاح شد.
همچنین در این مراسم علاوه بر نخستین خانه فرهنگ دیجیتال روستایی استان مرکزی کتابخانه کانون فرهنگی هنری ثارالله نیز با حضور مسئولان به بهره برداری رسید.
خانه فرهنگ دیجیتالی سبب رشد و ترقی و علم آموزی نسل جوان است
حجت الاسلام ذوالفقاری، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی در حاشیه افتتاحیه این مرکز به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک، گفت: خانه فرهنگ دیجیتالی کانون فرهنگی هنری ثارالله در راستای بسط و توسعه خدمت رسانی دولت خدمتگزار و ارتقاء کمی و کیفی جوانان در راستای رشد و ترقی آنان در علم آموزی و فضاهای مجازی افتتاح شد.
وی افزود: ارائه خدمات اینترنت، خدمات فروشگاهی، بازی های مجازی، گیم نت، آموزش کامپیوتر و آموزش نرم افزارهای مختلف کامپیوتری از جمله فعالیت های این خانه دیجیتال است.
حجت الاسلام ذوالفقاری افزود: هم اکنون با خانه فرهنگ دیجیتال ضامنجان ۱۱خانه فرهنگ دیجیتال در ۱۱ مسجد استان مرکزی مشغول به فعالیت است که سه خانه فرهنگ دیگر بزودی به این تعداد افزوده می شود.

تاکید بر توجه جدی به کتابخوانی و مطالعه در جامعه اسلامی
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به بهره برداری از کتابخانه این مسجد نیز گفت: کتابخانه کانون فرهنگی هنری ثارالله ضامنجان نیز به همت دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی به میز مطالعه، قفسه کتاب، صندلی و کتاب مجهز شده است.
وی افزود: وجود کتابخانه در مساجد راهی برای ترغیب و تشویق هر چه بیشتر نسل جوان به فرهنگ مطالعه و کتابخوانی و همچنین حضور بیشتر و گذراندن اوقات بیشتری در فضای معنوی مسجد می شود.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی با بیان اینکه پیشرفت و توسعه هر کشوری در گرو پیشرفت فرهنگی است، بیان کرد: ترویج فرهنگ غنی اسلامی و گسترش آن در بین نسل جوان و نوجوان امری ضروری است و مسئولان فرهنگی باید در این راستا تلاش کنند.
این مقام مسئول با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر تلاش مضاعف در راستای فعالیت های فرهنگی بیان کرد: کتاب و کتابخوانی یک امر پسندیده و در جهت افزایش آگاهی عمومی است و تاسیس کتابخانه در مساجد سبب جذب هر چه بیشتر جوانان به این پایگاه های فرهنگی و دینی و گرایش هر چه بیشتر به فعالیت های فرهنگی می شود.
وی با اشاره به اینکه فرهنگ کتابخوانی و مطالعه باید در جامعه اسلامی مورد توجه جدی همه افراد قرار گیرد، ادامه داد: دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد نیز در این راستا فعالیت های گسترده ای انجام داهد و هم اکنون ۱۵۹ کتابخانه در مساجد تاسیس کرده که این کتابخانه ها ۳۲ هزار و ۵۰۰ عضو دارند.
گفتنی است حضور در گلزار شهدا و ادای احترام به مقام شامخ شهیدان گمنام، بازدید از کلاس های آموزشی دهیاران بخش مرکزی و افتتاح سالن ورزشی این روستا از دیگر برنامه های این مسئولان در این روستا بود.



جعبه‌ابزار