ضرورت تعریف پیوست اجتماعی برای پروژه های عمرانی


قائم مقام سازمان شهرداریها و دهیاری های کشور:
ضرورت تعریف پیوست اجتماعی برای پروژه های عمرانی
ایلنا: قائم مقام سازمان شهرداریها و دهیاری های کشور با تاکید به دهیاران مبنی بر اینکه در تعریف پروژه های عمرانی پیوست اجتماعی لحاظ شود، گفت: پروژه هایی که تعریف اجتماعی نداشته باشند آن پروژه ها ناپایدار خواهند بود.
به گزارش خبرنگار ایلنا از ساری، خلیل راحتی درنخستین دیدار با دهیاران مازندران در سالن شماره یک استانداری مازندران اظهار داشت: دهیاری ها نهاد نوپایی در کشور هستند که بررسی مشکلات و مرتفع کردن موانع آنان از جمله اهداف سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور محسوب می شود.

وی افزود: بیش از یکهزار و ۲۴۳ شهرداری در کشور وجود دارد که از پیدایش دیرینه برخوردار هستند و با توجه به اینکه زمان زیادی از تاسیس شهرداری ها می گذرد همچنان مشکلاتی برای این نهاد وجود دارد و وجود مشکلات برای دهیاری ها که از تشکیل آنان زمان زیادی نمی گذرد دور از انتطار نیست.

قائم مقام سازمان شهرداریها و دهیاری های کشوربا با بیان اینکه می بایستی دهیاری ها سیکل طولانی را طی کنند تا به نتیجه مطلوب برسند، گفت: مقرر شد طبق قانون از این پس بودجه تعیین شده مستقیم به حساب دهیاریها واریز شود.

وی اقتصاد مقاومتی ، افزایش درآمد پایدار و مدیریت هزینه ها را اقدامات اولویت دار سازمان شهرداریها و دهیاری های کشوردر سال ۹۵ عنوان کرد و افزود: توسعه سرمایه گذاری و افزایش منابع درامد پایدار، برقراری عدالت اجتماعی در تخصیص منابع ، امکانات و خدمات و همچنین بهبود محیط زیست و ارتقای کیفیت زندگی را از جمله دیگر اولویت های این سازمان عنوان کرد.

راحتی با بیان اینکه پروژه ای اقتصادی زیادی در روستا وجود دارد که با اهتمام دهیاران می تواند به توسعه و پیشرفت اقتصادی آنان کمک کند ، افزود: می طلبد تا دهیاران اهتمام ویژه ای برای ارسال بسته اقتصادی خود داشته باشند.

وی بهبود محیط زیست و ارتقای کیفیت زندگی و همچنین توسعه حمل و نقل عمومی را از دیگر برنامه راهبردی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور در سالجاری اعلام کرد و گفت که دهیاران و شهرداران در براورده نمودن مطالبات مردم اهتمام جدی داشته باشند.

راحتی ادامه داد:مطالبه گری مردم در بخش های مختلف خدماتی، فرهنگی و اجتماعی زیاد شده و انتظار خدمات بهینه دارند بنابراین لازم است تا دهیاران در مرتفع کردن نیازهای مردم از هیچ تلاشی فروگذار نکنند.

وی با تاکید به دهیاران مبنی بر اینکه در تعریف پروژه های عمرانی پیوست اجتماعی لحاظ شود، گفت: پروژه هایی که تعریف اجتماعی نداشته باشند آن پروژه ها ناپایدار خواهند بود.

راحتی با اشاره به بوم گرایی و جذب توریست و گردشگر در جهت ارتقای اقتصادی در روستا ها اشاره کرد و افزود: اگر بوم گرایی موجب مشکلات اجتماعی و ناپایداری در روستا ها شود به طور هم آن روستا دچار آسیب اجتماعی خواهد شد بنابراین ضروری است تا پیوست اجتماعی در این طرح نیز لحاظ شود.

وی ادامه داد: برنامه راهبردی سازمان شهرداری ها و دهیاری ها ی کشور در سال ۹۵ با توجه به ارکان اقتصاد مقاومتی از منظر مقام معظم رهبری مشتمل بر مقاوم بودن اقتصاد، استفاده از همه ظرفیت های دولتی و مردمی، حمایت از تولید ملی، مدیریت منابع ارزی و مدیریت مصرف تدوین شده است.



جعبه‌ابزار