طرح مدیریت بحران روستایی


مدیرکل مدیریت بحران مازندران:
طرح مدیریت بحران روستایی در سطح کشور اجرا می‌شود
مدیرکل مدیریت بحران مازندران گفت: طرح مدیریت بحران روستایی در سطح کشور اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از بابلسر، رستم زرودی امشب در حاشیه بازدید از نقاط حادثه‌خیز شهرستان بابلسر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در بابلسر اظهار کرد: یکی از سیاست‌های اداره کل مدیریت بحران، مدیریت بحران روستایی با محوریت دهیاری‌ها است که برای نخستین‌بار در سطح روستاهای کشور اجرا می‌شود.
وی بیان کرد: به دلیل خلاهایی که درباره حوادث در نقاط دوردست، ارتفاعات و مناطق روستایی وجود داشت و به موقع خدمات‌رسانی انجام نمی‌شد، این بحث مطرح شد.
مدیرکل مدیریت بحران مازندران با بیان اینکه عملیات مقابله باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شود، خاطرنشان کرد: طولانی‌شدن زمان عملیات منجر به افزایش خسارات، تنش اجتماعی و نگرانی مردم می‌شود که لازم است در کوتاه‌ترین زمان نسبت به برخورد نقاط حادثه‌خیز اقدام شود.
زرودی با اشاره به اینکه این طرح با محوریت دهیاری‌ها و عضویت فرماندهان پایگاه‌ها، اعضای شورای روستا و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی در روستا انجام می‌شود، گفت: یکی از مشکلات روستا وجود امکانات زیاد در روستا و نبود بانک اطلاعاتی است.
وی تصریح کرد: با استفاده از بانک اطلاعاتی در حوزه روستا می‌توانیم در مواقع اضطرار امکانات موجود در روستا را شناسایی و در نقاط حادثه‌خیز به کار ببریم.
این مسئول تصریح کرد: اولویت اجرای این طرح در حال حاضر روستاهایی هستند که مرکزیت دهستان دارند. در مراحل بعد تمامی روستاها مشمول این طرح می‌شوند.
مدیرکل مدیریت بحران مازندران همچنین با اعلام اینکه در ۹ ماهه امسال هفت مورد خسارت در کل استان گزارش شده است، بیان کرد: این حوادث منجر به مرگ پنج نفر شده است.
زرودی با اشاره به مشکلات این حوزه ادامه داد: یکی از مهم‌ترین مشکلات ما این بوده است که تا این لحظه فقط برای مقابله اعتبار پرداخت شده است و برای پیشگیری اقدام جدی صورت نگرفته است.
وی اختصاص اعتبارات در حوزه پیش‌بینی و پیشگیری برای مقاوم‌سازی را یکی از مهم‌ترین اقدامات دولت برشمرد و اظهار کرد: این اعتبارات به ساخت‌وساز ابنیه‌های مثل پل، دیواره حفاظتی رودخانه‌ها، مقاوم‌سازی مدارس و اماکن حساس در نظر گرفته می‌شود.
مدیرکل مدیریت بحران مازندران خاطرنشان کرد: برای پیش‌بینی مخاطرات حوادث به‌دنبال طراحی نرم‌افزاری هستیم تا با شناسایی نقاط مختلف و اطلاعات ریز یک شهرستان، میزان خساراتی که ممکن است اتفاق افتد و امکاناتی که باید برای آن در نظر گرفته شود را پیش‌بینی کنیم.
زرودی در پایان با بیان اینکه طرح‌های مختلفی در حوزه حوادث نظیر طرح جامع لرزش و رانش، طرح جامع سیلاب، طرح جامع آتش‌سوزی و... اجرا یا در حال اجرا است، گفت: امید است بتوانیم عملیات مقابله را در کوتاه‌ترین زمان ممکن اجرا کنیم.
- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=۱۳۹۳۱۰۱۳۰۰۱۵۳۴#sthash.ykPmzsCO.dpuf



جعبه‌ابزار