منطقه گردشگری بلیران


به بهانه یک بازدید
منطقه گردشگری بلیران آمل زیبا اما محروم / روستاییان خواستار امکانات هستند
افتتاح پروژه‌های دهه‌فجر شهرستان آمل بهانه‌ای شد تا به روستای زیبا و گردشگری بلیران سری زده و از مشکلات اهالی این منطقه گردشگری جویا شویم.

به گزارش خبرگزاری فارس از آمل، روستای گردشگری بلیران در بخش دشت‌سر شهرستان آمل از جمله مناطق زیبا و گردشگری این منطقه محسوب می‌شود.
این روستا که در ۱۵ کیلومتری شهر آمل قرار دارد از سال ۸۷ منطقه نمونه گردشگری نام گرفت و امید می‌رفت بتواند در جذب توریست و تبدیل شدن به پایگاه گردشگری موثر باشد اما هنوز خبری از کمک‌های دولتی به این مجموعه نیست.
دهه‌فجر بهانه‌ای شد تا برای افتتاح دیواره بتنی رودخانه بلیران در نزدیکی این روستا سری به این منطقه بزنیم.
جاده دسترسی به این روستا که در طول مسیر از کنار رودخانه و جنگل می‌گذرد به دلیل بارش باران و یا سیلاب همواره با رانش‌هایی مواجه است به همین دلیل اداره راه و شهرسازی آمل نسبت به ایجاد دیواره بتنی در این جاده اقدام کرده است.
•بلیران محروم‌ترین روستای آمل
نشست مسئولان شهرستان با اهالی و شورای اسلامی روستای بلیران در تکیه کوچک این روستای ۵۰ خانواری صورت گرفت.
بخشدار دشت‌سر آمل در این نشست با اشاره به اینکه روستای بلیران یکی از محروم‌ترین روستاهای شهرستان آمل به شمار می‌رود، گفت: فاصله این روستا از جاده دسترسی موجب این محرومیت شده است.
سیدمحمد حسنی با اعلام اینکه نام این روستا در سایت گردشگری منطقه نمونه گردشگری عنوان شده است، افزود: این روستا بدون امتیاز و توجه خاصی از سوی دولت مواجه شده است.
•ضرورت توجه مسئولان به منطقه گردشگری بلیران
وی با بیان اینکه برای منطقه گردشگری بلیران خواستار توجه و برنامه‌ریزی جدی مسئولان هستیم، تصریح کرد: مردم این منطقه هر ساله در فصل بارش‌ها با مشکل پل ارتباطی روستا مواجه بودند که بخشی از آن با اجرای پل دو دهنه انجام شده است.
حسنی با اشاره به اینکه مردم این منطقه برای تهیه آب شرب دچار مشکلاتی هستند، گفت: با وجود داشتن روستا از چندین چشمه آب، اهالی این روستا تنها ساعاتی در روز از آب برخوردار هستند.
این مسئول با تاکید بر اینکه اجرای طرح هادی این روستا نیز صورت نگرفته است، گفت: اهالی خواستار بودجه‌ای برای شن‌ریزی راه‌های دسترسی این روستا هستند.
•رانش زمین بلیران را تهدید می‌کند
وی با اعلام اینکه رانش‌ زمین و سیلاب از مشکلات اهالی این منطقه است، بیان کرد: در داخل روستا نیز رانش‌هایی وجود دارد که باید توجه شود.
بخشدار دشت‌سر با اشاره به اینکه مدارس این روستا تعطیل شده و دانش‌آموزان به روستاهای اطراف مراجعه می‌کنند، یادآور شد: قرار بود حق ایاب و ذهاب به دانش‌آموزان پرداخت شود که هنوز محقق نشده است.
وی عنوان کرد: اهالی برای پیگیری مشکلات خواستار تاسیس دهیاری هستند که امیدواریم محقق شود.
•رفع خطر رانش جاده دسترسی بلیران
رئیس اداره راه و شهرسازی آمل نیز با اشاره به اینکه در سال ۹۱ در ساعات اولیه که پل ارتباطی روستا از میان رفت در کمتر از ۲۴ ساعت پل باکسی بر روی پل نصب شد، گفت: این امر با هزینه شهرستانی صورت گرفت و بسیاری وعده‌ها درباره رسیدگی به وضعیت این پل هنوز عملی نشده است.
علیرضا یوسفی با اعلام اینکه برای این رودخانه پل با دهانه ۴۵ متری در نظر گرفته شده که ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز دارد، یادآور شد: تامین اعتبار مورد نیاز از محل اعتبارات حوادثی امکان‌پذیر نیست بنابراین در شرایط فعلی دهانه‌های پل را به چهار دهانه افزایش می‌دهیم تا مشکل عبور و مرور اهالی برطرف شود.
وی با اشاره به اینکه دیوار حائل به طول ۵۷ متر در مسیر راه دسترسی به این روستا به مناسبت دهه‌فجر بهره‌برداری شده است، تصریح کرد: با رانش این بخش، بخش مهمی از جاده در خطر رانش بود که با اجرای این دیوار خطر مهمی رفع شد.
•رفع مشکل آب روستای بلیران
فرماندار ویژه شهرستان آمل نیز در سخنانی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی به بلوغ رسیده است و امروز به عنوان نمونه در دنیا مطرح است، افزود: امروز ما وظیفه داریم از مردم که سازنده این انقلاب بودند با خدمت‌رسانی قدردانی کنیم.
غلامحسین شفیع‌زاده با بیان اینکه مشکل آب روستاهای آمل از طریق دیدار و توافقات نماینده مردم شهرستان با مسئولان کشوری برطرف می‌شود، گفت: اعتبارات آب روستایی برای آمل به زودی به این شهرستان تزریق می‌شود.
وی یادآور شد: امیدواریم مشکل آب‌رسانی به این روستا تا پایان بهار سال آینده به اتمام برسد.
- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=۱۳۹۳۱۱۱۴۰۰۰۰۲۵#sthash.vXjED۵NW.dpuf



جعبه‌ابزار