موسسه جهادی


درباره‌ی موسسه جهادی


مقدمه؛
بعد از گذشت چهارده قرن، به بركت انقلاب اسلامی، مفهوم فراموش شده جهاد، دوباره جان گرفت و در زندگی پیر و جوان جاری شد. جنگ، فرصتی بود برای تبلور و تكامل روحیه جهادی در مؤمنین طالب حق. اما پس از گذشت سال‌ها از آن دوران، گروهی از جوانان نسل سومی جای خالی این تفكّر و این روحیه را در زندگی و جامعه خویش حس كردند. اردوهای جهادی محملی شد برای پرورش و نشر دوباره روحیه جهادی در زندگی شخصی و اجتماعی این جوانان.
اهمیت و تأثیرگذاری مفهوم جهادی به حدی است كه تلاشی بیش از برگزاری یك اردوی ده روزه را می‌طلبد و نیازمند كار منسجم و ساختارمند در طول سال است. با این دغدغه‌ها مؤسسه جهادی با هدف ترویج روحیه جهادی تشكیل شد و فعالیت خود را از اواسط سال ۸۲ به طور رسمی آغاز نمود.
در ابتدای کار مؤسسه، مهمترین تلاش این جمع برگزاری اردوهای جهادی در ایام نوروز و فعالیت حول محور این اردوها، چه در جهت برگزاری، چه در جهت بهره‌برداری از اردوی برگزار شده بود. عمده اعضای مؤسسه نیز در آن زمان دانشجویان سال‌های اول دانشگاه بودند که در اوقات خالی خود به فعالیت در مؤسسه می‌پرداختند.
کم‌کم با اندوختن تجربیات فرهنگی و اجرایی و کمی آشنا شدن با دغدغه‌ها و نگرانی‌های مقام معظم رهبری در حوزه کار فرهنگی و بالا رفتن سن اعضا و رشد کمّی و کیفی مؤسسه، حوزه کارها از موضوع اردوی جهادی فراتر رفت و به روحیه جهادی به عنوان یک فرهنگ و یک شیوه زندگی پرداخت و فعالیت اعضا هم جدیّت بیشتری یافت. این روند ادامه داشت تا امروز که اردوی جهادی یک برنامه جنبی و بیشتر برای انتقال فرهنگ جهاد و انقلاب به مناطق محروم تبدیل شده و حتی نوع کار عمرانی نیز در این جهت قرار گرفت که شرح آن از حوصله این گزارش خارج است. در حال حاضر بخش‌های مختلف مؤسسه به فراخور مأموریت خود به تولید محصولات فرهنگی در جهت ترویج فرهنگ جهادی می‌پردازد.

فهرست مندرجات
۱ - پیوندها

پیوندها[ویرایش]

موسسه جهادی    


رده‌های این صفحه : گروه های جهادی




جعبه‌ابزار