نسخه‌های طب سنتی برای درمان میگرن


نسخه‌های طب سنتی برای درمان میگرن

در طب ایرانی نسخه‌های گیاهی زیادی برای درمان سردرد به ویژه سردردهای میگرنی وجود دارد. با مشورت با متخصص طب ابرانی می‌توانید یکی از این روش‌ها را امتحان کنید.



عرق جادویی درمان میگرن[ویرایش]

یک فنجان عرق اسطوخودوس را با همان مقدار عرق سنبل‌الطیب و آب مخلوط کرده و روزی یک تا دو لیوان میل کنید. مصرف این عرق گیاهی به مرور زمان شدت دردهای میگرنی را کاهش می‌دهد. البته این عرق ترکیبی با نام «عرق جادویی درمان قطعی میگرن» در بسیاری از عطاری‌ها به فروش می‌رسد اما توصیه متخصصان طب سنتی این است که خودتان این عرق‌ها را با هم ترکیب کنید تا از نتیجه درمانی مطمئن باشید.


لیمو درمانی[ویرایش]

به گفته متخصصان طب ایرانی مخلوط کردن چند قطره آب با بادام تلخ کوبیده شده و ماساژ سر با این ضماد گیاهی، قرار دادن برش‌هاى نازک لیمو روى پیشانی، ماساژ پیشانی با سرکه و بو کردن ریحان و برگ نعناع انواع سردردهاى عصبى و میگرن را تسکین می‌دهد. خودتان می‌توانید امتحان کنید.


فلفل قرمز؛ معجزه داغ[ویرایش]

فلفل قرمز یکی از گیاهانی است که مصرف آن میان مبتلایان به بیماری میگرن دیده می‌شود. به‌این دلیل که فلفل هندی یا قرمز می‌تواند درد میگرن را تسکین دهد، افرادی که سردردهایشان به بخش خاصی از سر مربوط نیست و در تمام سر پخش می‌شود می‌توانند با خوردن فلفل هندی یا قرمز بیماری‌شان را تسکین دهند.
فلفل ترکیب فعالی به نام کپسایسین دارد. این ماده تسکین‌دهنده درد است. به‌این ترتیب که مسیر انتقال پیام‌های عصبی از طریق گیرنده‌های درد به مغز را تغییر می‌دهد. البته هندی‌ها برای این درمان گیاهی روش خاصی دارند.
شیوه مصرف: یک عدد فلفل را داخل یک فنجان آب جوش بریزید و آن را با عسل شیرین کنید. بهتر است مصرف این دارو را در حجم کم شروع کنید و بتدریج هرهفته مقدار مصرف آن را افزایش دهید.


گروه تحقیقات جامعه گیاه درمانی ایران



جعبه‌ابزار