پورتال گردشگری روستا


مدیرکل امور روستایی استانداری کرمانشاه:
پورتال گردشگری برای ۲ هزار روستا در سطح کشور ایجاد می‌شود
خبرگزاری تسنیم: مدیرکل امور روستایی استانداری کرمانشاه گفت: ایجاد پورتال گردشگری به‌منظور معرفی ۲۰۰۰ روستا در سطح کشور در مدت یک ماه آینده از برنامه‌های پیشنهادی دولت در بسته توسعه روستاهای کشور است.
نسخه قابل چاپ
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، جلیل بالایی در نشست کارگروه تخصصی توسعه روستایی و عشایری که پیش از ظهر امروز در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: بر اساس گزارش همایش ملی روستا که ۱۵ مهر ماه با حضور رئیس‌جمهور در محل سالن اجلاس سران برگزار شد باید طرح توسعه روستایی به عنوان مهمترین هدف در دستور کار مسئولان استان قرار گیرد.
مدیر کل امور روستایی استانداری کرمانشاه با اشاره سخنان رئیس‌جمهور در همایش روز ملی روستا افزود: مشارکت اقتصادی یکی از مهمترین برنامه‌های دولت برای عملیاتی کردن توسعه در روستاها است.
بالایی نداشتن آگاهی کافی و سود پایین در تولید محصولات کشاورزی را سبب کند شدن حرکت توسعه در روستاها عنوان و بیان کرد: برای رونق تولیدات کشاورزی در کشور ۲۰۰۰میلیارد تومان اعتبار از محل یارانه بخش تولید در نظر گرفته شده که تمام فعالیت‌های تولیدی، بازرگانی و غیره در پیشبرد برنامه این نقش دارند.
وی به بخشی از برنامه‌های پیشنهادی دولت در مسیر توسعه روستایی اشاره کرد و افزود: تاکید بر حضور استانداران در نشست روسای شورای اسلامی روستا، اختصاص ۱۰میلیارد دلار اعتبار از محل صندوق توسعه به منظور مکانیزه کردن سیستم آبیاری کشاورزی، احداث ۲۰۰هزار واحد مسکونی روستایی با تسهیلات ۱۵میلیون تومان، تکمیل و تجهیز خانه بهداشت و غیره بخشی از این برنامه‌ها است.
مدیر کل امور روستایی استانداری کرمانشاه افزود: ایجاد پورتال گردشگری به منظور معرفی ۲۰۰۰ روستا با قابلیت گردشگری به چند زبان رسمی در مدت یک ماه، ضرورت توجه به گازرسانی، فاضلاب و غیره از دیگر برنامه‌های پیشنهادی دولت در بسته توسعه روستاهای کشور است.
بالایی بهترین راه کنترل توسعه نیافتگی را توجه به توانمندسازی ، خودباوری و ارتقا کیفی استان کرمانشاه دانست و بیان کرد: بر اساس مطالعات انجام شده حضور و مشارکت روستاییان در عرصه‌های مختلف اجتماعی بیش از شهرنشینان است.
وی با بیان اینکه محدودیت‌هایی در افزایش سطح زیرکشت محصولات کشاورزی استان کرمانشاه وجود دارد خواستار ارتقا سطح بهره‌وری محصولات شد و گفت: بر اساس طرح پیشنهادی توسعه روستایی دولت، برداشت یارانه نقدی از حساب سرپرستان خانوار در صورت موافقت آن‌ها برای ارتقا تسهیلات اعطایی به کشاورزان گام مهمی در مسیر توسعه روستایی محسوب می‌شود.
مدیر کل امور روستایی استانداری کرمانشاه با اشاره وجود بیش از ۴۰۰۰ تعاونی در این استان خاطرنشان کرد: رقابت‌پذیری مناطق روستایی و تثبیت ارزش دارایی‌های محلی، حرکت به سمت بخش‌های اقتصاد روستایی، گردشگری، تولید، فناوری اطلاعات و صنعت از جمله موارد جدید در گفتمان روستایی است.
بالایی خواستار سرمایه گذاری در زمینه توسعه روستایی در استان کرمانشاه شد و افزود: در گذشته ابزار اصلی حمایت از توسعه روستایی یارانه‌ها بود اما امروزه باید به سمت سرمایه گذاری حرکت کنیم.
وی تصریح کرد: تمام دستگاه‌های اجرایی استان کرمانشاه باید اولویت خود را متناسب با موقعیت شهرستان و بخش‌های مربوطه در نظر بگیرند تا زمینه لازم برای شروع طرح توسعه روستایی فراهم شود.
مدیر کل امور روستایی استانداری کرمانشاه بیان کرد: در صورتی که یک سوم یارانه روستاییان به منظور اعطای تسهیلات در بسته توسعه روستایی با موافقت سرپرستان خانوار برداشت شود بخشی از مشکلات اقتصادی کشاورزان مرتفع می‌شود.



جعبه‌ابزار