کارگروه فرهنگ و هنر روستا و عشایر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی


کارگروه فرهنگ و هنر روستا و عشایر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
خبرگزاری شبستان: نشست کارگروه فرهنگ و هنر روستاو عشایر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، روز یکشنبه، ۱۴ تیرماه برگزار می شود.
«سعید سعادتی»،‌معاون برنامه ریزی و توسعه ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور از برگزاری اولین نشست کارگروه فرهنگ و هنر روستا و عشایر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، خبر داد و به خبرنگار حوزه مسجد وکانون های مساجد خبرگزاری شبستان گفت: این نشست روز یکشنبه، از ساعت ۹ تا ۱۱، در محل ستاد عالی کانون های مساجد کشور برگزار می شود.

معاون برنامه ریزی و توسعه ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، اظهار کرد: در این نشست، نمایندگان معاونت ها و بخش های مختلف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مانند معاونت سینمایی، معاونت فرهنگی، اوقاف و حج و زیارت حضور دارند.

وی گفت: دولت یازدهم اهتمام جدی در راستای توسعه پایدار روستاها دارد. همچنین در برنامه ششم توسعه و سیاست هایی که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) ابلاغ فرمودند این مسئله از موضوعات بحث توزیع عادلانه امکانات و توسعه پایدار و متوازن است که حتما باید در توزیع امکانات فرهنگی و خدمت رسانی فرهنگی شاخصه عدالت فرهنگی رعایت شود زیرا که این مسئله مورد توجه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز بوده است.

سعادتی تصریح کرد: در همین راستا زمانی که جمعیت روستایی را مطالعه کنیم، می بینیم که نزدیک به ۲۱ میلیون نفر از جمعیت کشور روستایی هستند یعنی به اندازه جمعیت کشور سوریه. در حال حاضر یک میلیون دویست هزار نفر از جمعیت کشور ما را عشایر تشکیل می دهند که این تعداد به اندازه جمعیت بحرین است؛ حال اگر این آمار را حساب کنیم نزدیک به ۳۰ درصد از جمعیت کشور ما را جمعیت روستایی و عشایری هستند بنابراین حتما باید سهم این قشر محروم از نظر امکانات و از نظر خدمت رسانی فرهنگی در برنامه ششم توسعه مورد توجه ویژه قرار گیرد.

وی افزود: فارغ از این، روستاهای ما از نظر ظرفیت های فرهنگی و هویت ایرانی اسلامی از ظرفیت بی نظیری برخوردار هستند که باید این مسئله ثبت و ضبط والگو سازی شود. همچنین سبک زندگی اسلامی ایرانی، روستایی و عشایری و آداب آنها باید ترویج شود که این امر وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است چراکه کشور دارای مناطق جغرافیایی متنوع و البته به همان میزان دارای آداب و رسوم متنوع در میان مردم روستا و عشایر است ؛ بنابراین با توجه به اینکه در دهه پیشرفت و عدالت قرار گرفته ایم این مهم در کشور محقق نمی شود مگر اینکه شاهد پیشرفت و عدالت در روستاها و مناطق عشایری باشیم.



جعبه‌ابزار