کفرود
روستاي کفرود/
شهرستان اصفهان /
اصفهانمعرفی روستا[ویرایش]
این
روستا از توابع
دهستان رودشت شرقی به مرکزیت کفران ، فارفان می باشد که فاصله ی آن تا مرکز بخش شهر ورزنه ۱۴ کیلومتر است و فاصله ی آن تا شهر اصفهان ۱۰۲ کیلومتر است.
تعداد خانوار این روستا ۴۲۰ و جمعیت آن ۱۸۰۰ نفر می باشد.
این روستا یکی از روستاهای کهن بخش است که متاسفانه از آثار تاریخی آن بجز اندکی باقی نمانده است . و می توان به مسجد شیر علی، باقی مانده قلعه تاریخی و قبرستان قدیمی آن که امامزاده حضرت رقیه خاتون (س)، بنت موسی بن جعفر(ع) نیز در آن واقع شده است،می توان اشاره کرد.
اقتصاد روستا[ویرایش]
شغل اکثر مردم این روستا
کشاورزی است که متاسفانه ازسال ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۵ براثر خشک سالی ،رونق خود را از دست داده است و در سال ۱۳۸۶ با افزایش نزولات آسمانی، اندکی رونق یافته است.آب مزارع کشا ورزی این روستا از رودخانه زاینده رود تامین می شود. از محصولات اصلی این روستا می توان
گندم ،
جو ،
چغندر و
پنبه را نام برد .
آب و هوا[ویرایش]
با توجه به قرار گرفتن روستا در منطقه نیمه بیا بانی، این روستا دارای اقلیمی خشک است که میزان نزولات آسمانی در آن بسیار پایین است. بیشترین میزان بارندگی در فصل زمستان و اوایل بهار است. به دلیل قرار گرفتن این روستا در منطقه بیابانی و کمبود رطوبت و تبخیر بالا ، درفصل تابستان هوا بشدت گرم می شود .یکی از ویژگی های مناطق کویری معمولا زمستان های سرد است که با توجه به قرار گرفتن این روستا در منطقۀ کویری، زمستان ها نیز داری آب و هوای سرد است.
منبع[ویرایش]
وبلاگ روستای کفرود