گروه جهادی حاج احمد والی بسیج دانشجویی دانشگاه گنبدکاووس


مسئول گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه گنبدکاووس:
تحکیم بنیان خانواده مهم‌ترین برنامه فرهنگی اردوهای جهادی است
مسئول گروه جهادی حاج احمد والی بسیج دانشجویی دانشگاه گنبدکاووس گفت: تحکیم بنیان خانواده مهم‌ترین برنامه فرهنگی اردوهای جهادی است.

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، رویا تقی‌پور صبح امروز در جمع خبرنگاران استان گلستان در حاشیه اردوهای جهادی بسیج دانشجویی شهرستان گنبدکاووس در روستای امید‌آباد با اشاره به شادمانی مضاعف دانشجویان بسیجی جهادگر از حضور در جمع مردمان با صفا و پرتلاش روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته اظهار کرد: دانشجویان بسیجی همواره برای سپاس نعمت‌هایی که خداوند به آنها ارزانی داشته است به ویژه نعمت حضور در بسیج به کمک به همنوعان خود می‌اندیشند.
وی با بیان اینکه گروه جهادی خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه گنبدکاووس با نام مرحوم حاج احمد والی در روستای امید‌آباد از توابع دهستان سلطانعلی شهرستان گنبدکاووس مستقر شده است، افزود: این گروه که متشکل از ۱۸ نفر از دانشجویان بسیجی حوزه شهید طهرانی‌مقدم است به دو روستای «فیضیه» و «امیدیه» نیز که در مجاورت روستای امید‌آباد قرار دارد، خدمت‌رسانی می‌کنند.
این مسئول با بیان اینکه برنامه‌های اردو را طی جلسه‌ای با اهالی روستا در مسجد و تشریح برنامه‌های گروه آغاز کرده‌ایم، خاطرنشان کرد: استقبال و حمایت مردم روستا از برنامه‌های گروه جهادی چشمگیر بوده و موجب افزایش روحیه و توان گروه شده است.
تقی‌پور نخستین برنامه اجرایی این گروه را برگزاری کلاس‌های آموزشی برای دانش‌آموزان مقطع ابتدایی و متوسطه دوره اول اعلام کرد و افزود: حدود ۳۸ دانش‌آموز در روز نخست اردو در کلاس‌های آموزشی و مهارتی ارائه شده توسط گروه جهادی بسیج دانشجویی ثبت‌نام کرده‌اند و این روند رو به افزایش است، امیدواریم بتوانیم با توجه به رشد کمی و تنوع کلاس‌ها بر کیفیت آنها بیفزاییم.
وی مهم‌ترین کلاس‌ها و برنامه‌های این گروه را در حوزه‌های آموزشی، مهارتی، بهداشتی، دینی و مذهبی دانست و اضافه کرد: کلاس‌های آموزشی ریاضی، علوم، رایانه و زبان خارجه در کنار دوره‌های آموزش خیاطی و آشپزی و همچنین کلاس‌های احکام، روخوانی و روان‌خوانی قرآن و به ویژه نشست‌هایی با عنوان خانواده و تحکیم بنیان آن از اهم کلاس‌های برگزار شده در روزهای ابتدایی این اردو است.
این مسئول با مهم دانستن فرصت خودسازی در اردوهای جهادی تصریح کرد: دانشجویان بسیجی در طول این اردوها از خود غافل نشده‌اند و برگزاری حلقه‌های صالحین و کلاس‌های معرفتی را برای اعضای گروه نیز برنامه‌ریزی کرده‌اند؛ همچنین شب‌ها پس از افطار ضمن پخش بخشی از سخنان رهبر انقلاب در دیدار با دانشجویان به واکاوی و تحلیل آن می‌پردازند.
وی با اشاره به شناسایی اولیه روستا توسط کمیته شناسایی این گروه جهادی گفت: بزرگ‌ترین مشکل روستاهای این منطقه کم‌آبی و فقدان آب شرب کافی در طول شبانه‌روز بوده که مردم روستا را با مشکلات بزرگی رو‌به‌رو کرده است.
تقی‌پور با بیان اینکه تمامی برنامه‌های اردو مدون و برنامه‌ریزی شده است، خاطرنشان کرد: پایان‌بخش برنامه ۱۰ روزه اردوی جهادی مرحوم حاج احمد والی در روستای امید‌آباد برگزاری مراسم یادواره شهدا و اختتامیه طرح هجرت سه در مسجد روستا همراه با تقدیر از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران و همچنین افراد برگزیده و فعال کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی خواهد بود.


رده‌های این صفحه : گروه های جهادی




جعبه‌ابزار