گروه جهادی منتظران خورشید
تاريخچه[ویرایش]
به لطف الهي سال ۱۳۸۱ اولين جرقه تشكيل گروه جهادي منتظران خورشيد و خدمت به محرومين در ميان تعدادي از جوانان زده شده و پس از شناسايي هاي اوليه ، نخستين اردو در مرداد ۱۳۸۲ به مقصد روستاي امام حسن عسگري (عليه السلام) {عليا - سفلي و وسطي} از توابع قصر شيرين و روستاهاي معروف كورسفيد از توابع گيلانغرب برگزار شد تا پيوند عميقي را ميان جهادگران جبهه و جنگ و جهادگران نوجوان و جوان نسل سومي برقرار كند چرا كه در نزديكي روستاي امام حسن عسگري(عليه السلام) هنوز سنگر ها و موقعيت بچه هاي جنگ و رزمنده ها وجود داشته ، و مزار شهداي آن ديار زيارتگاه جاوداني بود براي جهادگران عزيز و وجب به وجب روستاي كورسفيد نيز حماسه و ايثار بود از حماسه دلاورمردان آن سرزمين تا شيرزناني كه يكي از آنان همان زني بود كه با تبر توانسته بود نيروي بعثي را به درك واصل كند {در اين اردو كه كبوتران رحمت نام گرفت ۱۵۰ نفر از دختران و پسران دانش آموز و مربيان دانشجو حضور داشتند و قالب عرصه ها فرهنگي – هنري - ورزشي و آموزشي بود} دلايلي چون:
۱) اعتراض برخي مديران صداوسيما به ضعف غالب گروه هاي جهادي
۲) عدم برنامه ريزي دقيق و اجراي قوي فعاليت ها در غالب گروهها
۳) سردرگمي بسياري از علاقه مندان به تاسيس و تشكيل گروه جهادي
۴) عدم الگوي جهادي و طرح ها و ابتكارات در برنامه ها و فعاليت ها و... موجب گرديد تا در نمايشگاه بين المللي قرآن كريم (ماه مبارك رمضان ۱۳۸۷) خادمان گروه عهد و پيماني ببندند براي احياء گروه و تداوم خدمت رساني. لذا "منتظران خورشيد" دور جديدي از فعاليت ها را با تيمي منسجم و مجرب از دانشجويان بسيجي آغاز كرده و با توجه به بركات و رحمات واسعه الهي در هيأت "دارالذكر" (جلسه ختم صلوات) با حضور اساتيد ارجمندي چون آيت الله صديقي – آيت الله زابلي و...ر ؛ فعاليت جهادي گسترده اي را برنامه ريزي و اجرا نمايند.
گروه جهايد منتظران خورشيد با هدف :
بسترسازي و زمينه سازي مقدمات ظهور با تأسي از حكومت جهاني عدل مهدوي در سايه ي اطاعت محض از ولايت معصوم و ولايت فقيه ، تعدادي از دانشجويان و اساتيد بسيجي را گردهم آورده و تمام كميت ها ي ۱۵گانه برادران و ۷گانه خواهران را تشكيل داد.
اين گروه متشكل از دانش آموزان – دانشجويان – پزشكان – مهندسان و بويژه علما و روحانيونتا كنون توفيق داشته است در روستاهاي عباس آباد – نعمت آباد – ايليخ بولاغي – و شيرين بولاغي – (منطقه دشت احمد-بخش مركزي استان قم) – روستا يا محله پس قلعه (تهران) و روستاهاي زبرينگ – كوردان – چيل كنار- رمش – كتيج – آب انبار و... (نيك شهر استان سيستان و بلوچستان) در ايام تابستان و نوروز و در طول سال فعاليت نمايد. از نوروز ۱۳۸۹ با ورود به مجتمع روستايي زبرينگ (شامل سه روستا ي زبرينگ – كوردان و چيل كنار)كه از كمترين امكانات اوليه برخوردار بودند (آب – برق – راه – خانه و ...) ومسير صعب العبور آن موجب عدم حضور هيچ فرد غيربومي و هيچ مسئولي گرديده بود ؛ منتظران خورشيد تصميم به تداوم فعاليت ها در اين منطقه گرفتند كه بيش از ۲۰۰۰ كيلومتر با تهران فاصله داشت.
تجارب ارزنده ساخت دو خانه ۶۰متري گرماي قم و فعاليت هاي ماندگار در آن استان بويژه اردوي پس قلعه تهران در كوه هاي سخت اطراف تهران با دهان روزه و صعود چند بار در روز در ماه مبارك رمضان ؛ موجب شد تا اين گروه بتواند سختي هاي زبرينگ را مانند خوردن آب رودخانه - نداشتن حمام – نا امني منطقه و... به راحتي تحمل كرده و تا كنون در آن ديار عاشقان به خدمت رساني ادامه دهد و با پوشيدن زيباترين جامه كه "لباس قوم خونگرم بلوچ" است تداعي گر جامعه ي خاكي بسيجيان مخلصي باشد كه خون پاكشان ، استقلال و آزادي ايران اسلامي را حيات و دوام بخشيد.
فعاليت هاي گروه جهادي منتظران خورشيد يكي از چند فعاليتي است كه جوانان هيأت دارالذكر در منطقه ي نظام آباد – نارمك و مجيديه (منطقه ۸ تهران) امجام ميدهند كه برنامه اصلي آنها جلسات ماهانه هيأت مي باشد كه در غالب ختم ۱۰۰۰ صلوات هديه به ۱۴ معصوم (عليهم السلام) از سخنراني علماء اعلام فيض برده و از صوت زيبباي مادحين اهل بيت (عليهم السلام) بهره مند ميگردند.
ديگر فعاليت هاي هيأت[ویرایش]
۱)حلقه ي معرفت (ماهي يك نوبت جهت تبيين فرمايشات امام خامنه اي دامت بركاته)
۲)حوزه دفاع مقدس : اردوهاي راهيان نور غرب و ده ها طرح و ايده در حوزه مناطق عملياتي غرب كشور
۳)اردوهاي زيارتي و سياحتي ويژه ي اعضاء و خانواده ها
۴)كلاس هاي صلواتي (رايگان) فني و حرفه اي ويژه ي اعضاء
۵)كلاس هاي اخلاقي و مديريتي و ارتباطي ويژه اعضاء
۶)جلسات و گعده هاي خصوصي با علما
۷)امور پژوهشي و آموزشي در حوزه هاي مختلف جهادي – دفاع مقدس – تشكيلاتي و ....
پیوندها[ویرایش]
گروه جهادی منتظران خورشید