گُر


گر
مهر گزارش می دهد؛
روستای " گُر" گرفته از مشکلات زیست محیطی/ اظهارات عجیب یک مسئول!
تنکابن - خبرگزاری مهر: اهالی یک روستای بخش سه هزار تنکابن که به گفته خود از مشکلات ناشی از فعالیت کارخانه آب معدنی و مرغدارییها به ستوه آمده اند، از پیامدهای زیست محیطی این واحدها گلایه مند هستند.
به گزارش خبرنگار مهر، سه واحد مرغداری صنعتی و یک واحد آب معدنی در حاشیه روستای لیره سر بخش سه هزار تنکابن احداث شده است.
جمعی از اهالی این روستا، عصر پنجشنبه در حاشیه بازدید مسئولان شهرستان تنکابن از کارخانه آب معدنی با بیان مشکلاتشان خواهان رفع دغدغه اهالی برای حل پیامدهای زیست محیطی این کارخانه ها شدند.
به گفته یکی از اهالی، پیش از احداث کارخانه آب معدنی و در زمان اجرای پروژه، مردم از ایجاد یک فرصت برای رشد اقتصادی به روستا و رفع بیکاری جوانان جویای کار روستا بسیار شادمان بودند و در بسیاری از مواقع برای پیشرفت مراحل احداث با صاحبان کار همکاری نزدید کرده بودند و حتی از برخی حقوق خود صرفنظر کردند.
به گفته این روستایی، با احداث کارخانه در سالهای نخست فعالیت آن به دلیل حضور مدیریت اصلی، کارخانه شرایط مطلوبی داشت و لی با فوت مالک اصلی و واگذاری به صاحبان فعلی، روز بروز بر مشکلات آن اضافه شد.
انتقاد از جذب نیروهای غیربومی/ جوانان روستا بیکارند
روستایی دیگری با انتقاد از جدب نیروهای غیربومی در کارخانه بیان داشت: در حال حاضر بیش از ۵۰ نفر بصورت مستقیم در کارخانه مشغول فعالیت هستند که همگی از شهر و نقاظ اطراف روستاها هستند درحالیکه تمام جوانان روستا از معضل بیکاری رنج می برند و برای کار به شهرهای اطراف مرجعه می کنند.
این روستایی عنوان کرد: حتی یک نفر از جوانان روستا در کارخانه جذب نشده اند.
یکی از دیگری از اهالی نیز می گوید: با احداث کاخارخانه از ساخت مسکن در زمین شخصی ام در مجاورت کارخانه ممانعت کردند، درحالیکه این زمین بصورت آبا و اجدادی به من ارث رسیده است.
وی گفت: مسئولان در شرایطی حق را به مالکان کارخانه می دهند که مالکیت آن کمتر از دو دهه می گذرد و در جهت جلب رضایت و رفع مزاحمت احتمالی برای آنها از احداث منزل برای فرزندم در زمین شخصی ام جلوگیری می کنند.
وی اظهار داشت: این انصاف است که من و دیگران در شهر و یا نقطه ای دیگر زمین خریداری کرده اقدام به ساخت مسکن کنیم.


آلودگیهای صوتی و زیستی[ویرایش]

یکی از اهالی می گوید: ساعات پایانی شب که کامیونها برای بارگیری به کارخانه مراجعه می کنند، به محض مواجه شدن با درب بسته کارخانه با بوق ممتد، آسایش و آرامش را از اهالی گرفته اند.
وی عنوان کرد: تصمیم مدیران کارخانه آب معنی و راه اندازی خط تولید جدیدی برای تولید بطری آب معدنی و تبعات زیست محیطی آن باعث اعتراض و نگرانی مردم شده است.
یکی دیگری از اهالی روستا بیان داشت: تاکنون بطریها از بیرون خریداری شده و در این محل از آب معدنی پر و بعد از پلمپ به بازار عرضه می شد اما با راه اندازی خط تولید، نگرانیها نسبت به مشکلات زیست محیطی در بین روستائیان بیشتر شده است.

روستای در محاصره مرغداریها[ویرایش]

به گزارش مهر، روستاییان لیره سر، مشکلات زیست محیطی ناشی از فعالیت سه واحد مرغداری صنعتی را از دیگر مسائل بیان کردند.
به گفته اهالی، از دیگر مشکلات روستا احداث سه واحد مرغداری صنعتی در ان سوی کارخانه بوده که در فصل بهار و تابستان شرایط بدی را ایجاد کرده است.
وقتی مسئولان طفره می روند/ دیوار کوتاه خبرنگاران
عسگر پور بخشدار تنکابن نیز که همراه با مسئولان برای رفع رسیدگی مسائل کارخانه آب معدنی حضورداشت، در پیگیری موضوع با بیان این مطلب که خبرنگاران تنها موجب اغتشاش جو می شوند و هیچ هدفی در رفع مشکلات مردم ندارند، از پاسخگویی خودداری کرد.
وی نوشته ها و گزارشهای خبرنگاران را امری بیهوده و بی فایده دانست و از اصحاب رسانه خواست تا کنار بروند و اجازه دهند تا مسئولان کارشان را انجام دهند.



جعبه‌ابزار