حسین کیانی نیا


حسین کیانی‌نیا مسئول گروه جهادی مهاجران آسمانی است، این گروه در سال ۱۳۹۰ و با عنوان فارغ التحصیلان تأسیس و تا به امروز اقدام به برگزاری ۵ دوره اردوی جهادی در استان‌های خوزستان ، آذربایجان شرقی و تهران کرده است.
کیانی‌نیا طی گفت‌وگویی در خصوص فعالیت‌ها و برنامه‌های این گروه اظهار داشت: برنامه اصلی گروه خدمت‌رسانی و محرومیت‌زدایی با اولویت‌های فرهنگی واقتصادی است و در مرحله بعدی فعالیت‌های کشاورزی، عمرانی، دامپزشکی، بهداشتی و درمانی قرار دارد؛ در حال حاضر نیز تدوین چشم‌انداز مناطق روستایی بخش دهدز شهرستان ایذه با محوریت فرهنگی، سیاسی و اقتصادی در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به موانع و مشکلات کار جهادی گفت: مهمترین مشکل پیش‌روی گروه های جهادی، عدم شناخت کافی و نگاه تک بعدی بعضی مسئولین استانی و شهرستانی و مسئولین بسیج سازندگی استان‌ها به حرکت‌های جهادی است؛ به نحوی که در برخی مواقع به گروه‌های جهادی با دید پیمانکار برخورد می‌شود.
مسئول گروه جهادی «مهاجران آسمانی» یادآور شد: یکی دیگر از مشکلات، عدم وجود مقررات شفاف برای همکاری گروه‌های جهادی با سازمان‌ها است؛ به نحوی که همکاری یک سازمان با گروه‌های جهادی، بسته به روحیه و نظر رئیس آن سازمان متفاوت است؛ همچنین می توان از عدم همکاری بعضی از مسئولین با گروه‌های غیر بومی به عنوان مشکل دیگر نام برد.
وی با اشاره به ضرورت اردو جهادی بیان داشت: برگزاری اردوهای جهادی در چارچوب فرامین رهبر معظم انقلاب مبنی بر این که حضور جوانان در مناطق روستایی، مظهر مجسم آیه قرآن است، ضرورت می‌یابد؛ این حضور روحیه شادابی و نشاط، کار و مجاهدت را به جوانان روستایی انتقال می‌دهد و می‌تواند در تربیت نسل آینده انقلاب تأثیر بسزایی داشته باشد. همچنین اردوهای جهادی فرصتی برای خود سازی، ارتقای اعتماد به نفس وخودباوری و اتکال به خدا برای جهادگران و از طرف دیگر موجب امید در روستاها و ارتقای مشارکت مردمی در آبادانی کشور است.
کیانی‌نیا به نقش اردوهای جهادی در حماسه اقتصادی اشاره کرد و افزود: از آنجایی که خلق حماسه مستلزم روحیه مجاهدانه و تلاش بی‌وقفه توسط تمامی افراد جامعه است، گروه‌های جهادی می‌توانند با تأثیرگذاری که در جوامع روستایی دارند، نقش برنامه‌ریز و هادی را ایفا کنند.لذا گروه‌ها باید ابتدا با الگو سازی، افراد را به سمت فعالیت اقتصادی و تولیدی سوق دهند و سپس این فعالیت‌های تولیدی را ساماندهی و هدایت کنند.
این جهادگر جوان در خصوص الزامات و راهکارهای عملی کردن اقتصاد مقاومتی، خاطرنشان کرد: الزامات عملی کردن
اقتصاد مقاومتی شامل الزامات اقتصادی، فنی مهندسی، اجتماعی- فرهنگی و سیاسی است؛ همچنین باید اصل تولید محوری در سیاست‌گذاری‌های کلان رعایت شود.
وی افزود: اقتصاد مقاومتی وجهاد اقتصادی باید ازخانواده‌ها و از طریق ساماندهی وپشتیبانی مشاغل خانگی آغاز شود که در این عرصه گروه های جهادی می‌توانند به عنوان پشتیبان خانواده‌های روستایی جهت بازاریابی و بازارسازی تولیدات آنها عمل کنند؛ همچنین این گروه‌ها باید با ارائه الگوهای عملی به فرهنگ سازی در جهت نیل کشاورزی از سنتی به سمت صنعتی شدن، اقدام کنند.
کیانی‌نیا با اشاره به نقش گروه‌های جهادی در دهه پیشرفت وعدالت گفت: با عنایت به فرمایشات امام خامنه‌ای که جهادگران را سفیران کار و تلاش و خدمت در مناطق محروم خطاب فرمودند، گروه‌های جهادی می توانند در یکسان سازی توزیع عدالت در تمام مناطق کشور، نظام اسلامی را یاری کنند. همچنین در مطالبه‌گریکارآمد، زمینه‌های عدالت گستری را در مناطق محروم مهیا کرده و با برنامه‌ریزی جامع و الگوسازی در پیشرفت مناطق محروم کشور در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی تأثیر بسزایی داشته باشد.

فهرست مندرجات
۱ - منبع

منبع[ویرایش]

گروه جهادی مهاجران آسمانی    



جعبه‌ابزار